""
""

Kladite se na: Derbi dela Kina

Vreme čitanja: 2min | sub. 15.04.17. | 09:26

Ulog je plasman u Ligu Evrope

Inter u gradski okršaj ulazi s nizom od tri kola bez pobede, odnosno posle vezanih poraza od Sampdorije i Krotonea. S druge strane, Milan je u prošloj rundi preskočio najvećeg rivala, pa sa znatno većom dozom optimizma dočekuje popularni Derbi dela Madonina, koji je ovih dana, pošto su Kinezi preuzeli i Rosonere (od ranije su vlasnici Nerazura) prekršten u Derbi dela Kina.

Nova serija loših rezultata pokrenula je pitanje o dužini ostanka Stefana Polija na klupi Nerazura i o tome ko će ga naslediti po završetku sezone. Gazde Intera želele su Dijega Simeonea ili Antonija Kontea, ali šanse da oni napuste Atletiko, tj. Čelsi su minimalne, pa se u priči pojavilo novo lice – aktuelni trener Rome Lučano Spaleti. Teško da u takvoj situaciji igrači mogu da imaju mir neophodan za ovako zahtevan meč, mada listom tvrde da će pokušati da nezadovoljstvo rezultatima pretvore u pozitivnu energiju.

Izabrane vesti

MOZZART kvote 1037 --->>> Inter - Milan 1 (2,30), X (3,45), 2 (3,05)

Trener gostiju Vinčenco Montela izjavio je da je veoma srećan što njegova ekipa pred derbi ima dva boda prednosti u odnosu na komšije, ali ističe da ovakve utakmice – a ova se igra za izlazak u Evropu – može da odluči i najmanja greška. On će biti bez suspendovanog Marija Pašalića i povređenog Rikarda Montoliva, dok se još ne zna da li će Andrea Bertolači biti spreman (za Đakoma Bonaventuru i Ignacija Abatea sezona je već završena). Poli bi na raspolaganju trebalo da ima najjači sastav.

Milan poslednjih meseci igra tvrdo u gostima, pa nam 0-2 deluje kao mudar izbor. Što se konačnog ishoda tiče, činjenica da su Rosoneri u boljem psihičkom stanju ne obećava dvojku, jer Inter ni pred njihov novembarski okršaj nije bio u dobroj formi, ali je ipak izborio remi. Probajte duplu šansu X2 ili 1PPX.

Najavljeni sastavi:

Inter: (4-2-3-1): Handanović - D’Ambrozio, Medel, Miranda, Nagatomo - Galjardini, Kondogbija - Kandreva, Žoao Mario, Perišić - Ikardi.  

Milan (4-3-3): Donaruma - Kalabrija, Zapata, Romanjoli, De Šiljo - Kučka, Sosa, Mati Fernandez - Suso, Baka, Deulofeu.

POSLEDNJIH PET

INTER

Kaljari (G) 5:1     
Atalanta (D)         7:1    
Torino (G)  2:2    
Sampdorija (D) 1:2       
Krotone (G)          1:2    

MILAN

Kjevo (D) 3:1      
Juventus (G)         1:2    
Đenova (D) 1:0    
Peskara (G) 1:1    
Palermo (D)          4:0    

MEĐUSOBNI SKOR

165    61      53      51      227:213

TRENUTNI PLASMAN

6. Milan      31      17      6        8        47:33 57
7. Inter        31      17      4        10      57:35 55

Naši predlozi

DŠ     X2     1,62
UG    0-2    2,41

* Kvote su podložne promenama

(FOTO: Action images)


tagovi

bet infoderbi dela MadoninaEvropaInterItalijaSerija Asportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara