""
""

Klopova ideja - Iker Kasiljas na golu Liverpula

Vreme čitanja: 1min | čet. 26.10.17. | 12:16

Ne može biti lošiji od postojećih golmana, sigurno

Mnogima deluje kao „patka“, ali ako tom temom od jutros se bave portugalski, španski i engleski mediji i svi su, maltene, preselili Ikera Kasiljasa u - Liverpul!

Legendarni golman je izgubio mesto među stativama Porta, nije branio na poslednja tri meča, prednost je dobio Hose Sa, a veruje se da iza te odluke trenera Serža Konseisaa, zapravo stoji mig klupskog rukovodstva koje želi da se reši 36-godišnjeg čuvara mreže. Navodno, sve povodom činjenice da platom od 5.000.000 evra previše opterećuje budžet i da kako bi se „ispeglali“ papiri za finansijski fer-plej na stadionu Dragao moraju da vode računa i o ovim detaljima,

Izabrane vesti

Zato će Porto gledati da već u januaru proda Kasiljasa, šest meseci pre kraja njegovog ugovora, a prvi na listi zainteresovanih je Liverpul. Na Enfildu bi dobro došao, jer ne makar imao i 50 leta ne može da bude lošiji od Simonea Minjolea ili Lorijusa Karijusa koji su više puta koštali Crvene bodova.

Valjda je to i Jirgen Klop shvatio.

Kasiljas je pre godinu i po dana stigao u Porto pošto je celu karijeru proveo u Realu i osvojio 18 trofeja, uključujući tri Lige šampiona i pet Primera, dok je sa Španijom, za koju je branio 167 puta, dva puta bio prvak Evrope (2008, 2012) i prvak sveta 2010. godine.

(FOTO: Action images)


tagovi

EngleskaEvropaIker KasiljasJirgen KlopLiverpulPortoPortugalPremijer liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara