Kosanović se izvinjava navijačima Napretka

Vreme čitanja: 2min | pon. 04.03.19. | 17:31

Svaka utakmica će nam biti teška i u gostima i kod kuće, poručio trener Kruševljana

Od kandidata za Evropu, do topovskog mesa čak i za „fenjeraša“! Potpuni preokret desio se Napretku u prolećnom delu sezone, u koji je ušao žestoko igrački oslabljen, ali težak poraz od Dinama u Surdulici (4:0) naterao je trenera Milorada Kosanovića da uputi javno izvinjenje navijačima.

Napredak je u tri prolećna kola osvojio samo jedan bod, a već sedam rundi u nizu ne zna za pobedu u Superligi! Poslednji put je slavio 24. novembra kod kuće protiv Mačve (2:0).
U ime svojih igrača i u svoje lično ime se izvinjavam svim ljubiteljima fudbala u Kruševcu, navijačima Napretka, i svim ljudima koji prate sport. Ne zato što je nenormalno da se izgubi utakmica, ili da se izgubi sa takvim rezultatom, nego jednostavno zbog načina na koji mi gubimo utakmice", poručio je Kosanović.

Izabrane vesti

Šef struke Čarapana je isto tako poručio navijačima da će ekipa voditi tešku borbu do kraja sezone, jer je tim pretrpeo velike promene u odnosu na jesenju polusezonu.
Mi smo ušli u nastavak prvenstva daleko drugačiji od tima sa kojim smo završili prvi deo sezone. Razlika je ogromna i mi ćemo imati velikih problema do kraja prvenstva. Nama će svaka utakmica biti teška i u gostima i kod kuće".

Iskusni trener, ipak, ne odustaje od mesta u plej-ofu. Na sreću Napretka, ni konkurenti ispod njega na tabeli ne igraju ništa bolje.
Moramo da shvatimo da moramo da damo mnogo više nego što smo davali do sada. To nije stvar koja se naredi, to je stvar karaktera igrača tima. Za ostanak u plej-ofu treba realno još tri do četiri boda, i mi moramo da ih uzmemo, kako znamo i možemo", poručio je Kosanović.

Napredak će u sredu u 24. kolu Superlige igrati protiv Čukaričkog na Banovom brdu.

(FOTO: Starsport)


tagovi

Napredak KruševacMilorad Kosanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara