""
""

Kraj Tumbine odiseje u Kini: Otkaz u Vuhanu!

Vreme čitanja: 1min | uto. 20.08.13. | 20:38

Bivši trener i direktor Partizana izgubio posao u kineskom fenjerašu posle samo par meseci i samo dve pobede u 15 mečeva

Završi se i avantura Ljubiše Tumbakovića u Kini, tačnije najgorem timu tamošnjeg šampionata Vuhan Zalu. Srpski stručnjak je danas dobio otkaz na mestu šefa stručnog štaba zbog katastrofalnih rezultata, saznaju Novosti.

Izabrane vesti

Tumbaković je otišao u Vuhan pošto je naprasno napustio funkciju sportskog direktora u Partizanu, koja je bila prožeta farsom o „idiličnim odnosima“ sa predsednikom Draganom Đurićem. Podsetimo da je tada nekoliko dana trajala frka oko eventualnog odlaska Tumbakovića, pošto su on i Đurić tvrdili da od odlaska nema ništa, ali je zov dolara iz Kine ipak bio jači, pa se Tumba brzo spakovao i rekao „zbogom“ Partizanu.

Preuzeo je Vuhan u teškoj situaciji, dobio ulogu spasioca, ali očigledno je da ni on nije uspeo da im pomogne. U 15 mečeva na klupi kineskog prvoligaša je zabeležio deset poraza, tri remija i samo dve pobede. Klub je ubedljivo poslednji na prvenstvenoj lestvici sa samo deset bodova, osam manje od 14-plasiranog Tjanđina koji je iznad linije ispadanja.

(FOTO: MN Press)

 


tagovi

Ljubiša Tumbakovićmeđunarodni fudbalFK PartizanSrbijaSuperligavuhan zal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara