"Odriozola na naslovnoj strani Marke"
"Odriozola na naslovnoj strani Marke"

Kralj nikad nije sasvim zadovoljan: Imaju Karvahala, hoće i Odriozolu

Vreme čitanja: 2min | sub. 21.10.17. | 10:59

Zavisiće i od Ašrafa

Odriozola na naslovnoj strani MarkeIsko, Marko Asensio, Lukas Vaskez, Dani Karvahal... Ima tu i Galaktikosa, ali vera u španske momke poslednjih godina se i te kako isplatila Realu, pa na stadionu "Santjago Bernabeu" ne planiraju da odustanu od te prakse. Ideja je pokupiti sve najbolje iz Primere, pa je došao red da se raspravlja i o Alvaru Odriozoli.

Desni bek Real Sosijedada bi u Madrid stigao da pravi konkunrenciju Karvahalu, ali ne pre kraja tekuće sezone pošto ni Odriozola verovatno ne bi prihvatio da u godini uoči Mundijala sedne na klupu što bi verovatno bio slučaj kad bi već u januaru stigao na "Bernabeu".

Izabrane vesti

Osim toga, zeleno svetlo za eventualni napad za Sosijedadovog desnog beka umnogome će zavisiti i od toga kako će se u Realu pokazati 18-godišnji Marokanac Ašraf Hakimi, koga Zinedin Zidan polako ubacuje u vatru. Nije sporno da je talenat, pitanje je da li može da isporuči odmah, jer u Realu nema mesta čekanju.

Ako se Zidan i bude odlučio za napad Real će verovatno morati da na sto istrese 40.000.000 evra koliko iznosi otkupna klauzula u Odriozolinom ugovoru.

Inače, Odriozola se u Madridu pominjao i kada je Danilo odlučio da ode u Mančester Siti, ali je tada odlučeno da se prvo ukaže šansa Ašrafu Hakimiju. Na njemu je da se pokaže, mada svi znamo da u Realu nikad nisu sasvim zadovoljni i da uvek traže više.

Letos Teo Ernandez i Dani Sebaljos, sledeće godine možda Odriozola, pa i golman Atletika iz Bilbaa Kepa? U Španiji bar nemaju pravu konkurenciju za ovog prvog. Barsa se dvoumila prošlog leta, ali je na kraju izabrala Semeda. Čist put za Real.

(FOTO: Action Images)


tagovi

EvropaPrimeraReal MadridReal SosijedadŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara