"Aleksandra Krunić"
"Aleksandra Krunić"

Krunićeva blista u Kolumbiji

Vreme čitanja: 1min | čet. 13.04.17. | 15:35

Srpska teniserka se od 17 časova bori za polufinale WTA turnira u Bogoti

Aleksandra KrunićDugogodišnja Fed kup reprezentativka Srbije, Aleksandra Krunić uspela je da se probije do četvrtfinala WTA turnira International kategorije u Bogoti koji se igra na šljaci za nagradni fond od 250.000 dolara.

ARUBARENA - KRUNIĆ TS 3, KVOTA 2,49

Izabrane vesti

Nakon što je u prvom kolu bila bolja od domaće igračice Marijane Marinjo Duke, naša teniserka je slavila i nad Špankinjom Silvijom Soler Espinozom rezultatom 6:0, 7:5. Devojka koja je rođena i živi u Moskvi će se za prodor u polufinale od 17 časova po srednjoevropskom vremenu boriti sa još jednom rivalkom iz Španije, Larom Arubarenom. Biće to njihov prvi susret na WTA turu u kojem je Arubarena ipak favorit. Ali, gledajući Aleksandru kako igra na kolumbijskoj šljaci treba očekivati veliku borbu sa dosta gemova i možda i tri seta.

Krunićeva nastupa i u dublu sa Čehinjom Katerinom Sinijakovom sa kojom je prošla u drugo kolo. U istoj fazi takmičenja je i drugi ženski reket Srbije, Nina Stojanović, koja je ispala u prvom kolu singla,  a u dublu igra u paru sa Irinom Kromačevom.

(foto: Action Images)


tagovi

Aleksandra KrunićJužna AmerikaKolumbijaNina StojanovićSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara