Lacio sa Imobileom i De Frajem na Inter! Inzagi: Stefane, verujem ti...

Vreme čitanja: 2min | sub. 19.05.18. | 17:02

Trener Lacija poručio da ima puno poverenje u novog igrača Intera za sutrašnji odlučujući susret...

Poslednje kolo u Italiji reševa i poslednje dileme. Ostaje nam da vidimo ko će uz Benevento i Veronu u niži rang, ko će u Ligu Evrope - Milan ili Atalanta, i na kraju ono najvažnije - Lacio ili Inter dogodine u Ligi šampiona? 

Bilo je dosta nagađanja kako će izgledati sastav Nebeskoplavih za utakmicu sezone u kojoj će i remijem odbraniti četvrto mesto, ali na današnjoj konferenciji za štampu trener Simone Inzagi prekinuo je sve spekulacije. Suptina je sledeća: igraće i najbolji strelac - Ćiro Imobile, kao i najbolji defanzivac, te budući igrač upravo Intera - Stefan de Fraj.  
"Igraćemo našu uobičajenu igru, bez obzira kako se rezultat bude kretao. Mi ne znamo kako će Inter da igra, zato se koncentrišemo samo na sebe", kazao je na početku svog izlaganja Inzagi. 

Izabrane vesti

"Želeli smo da izbegnemo da u poslednjem kolu rešavamo ovako važno pitanje, ali dogodilo se. Spremni smo i za ovakvu situaciju. Puno smo pričali, momci znaju šta ih čeka i od kakvog je značaja ova utakmica". 

Problem je što u timu neće biti Marka Parola i Luis Alberta, ali lepa vest je što će Imobile sigurno igrati...
"Iza Imobilea je odlična nedelja, radio je da i noć i spremio se. Da nije poslednja utakmica u sezoni sigurno mu ne bih dao igra. Ovako, on insistira da bude na terenu. Felipe Anderason bi takođe trebalo da bude spreman. Parolo i Luis Alberto će biti na klupi"

Mnogo pažnje poslednjih dana izazvale su priče oko toga da li Stefan de Fraj treba da igra, odnosno kako će ovaj momak odgovoriti na zahteve koji se pred njega stave, s obzirom da bukvalno posle sutrašnje utakmice prelazi u Inter. Teoretski, De Fraj bi mogao da dođe u situaciju da odlučuje ko će u Ligu šampiona, Lacio, njegov sadašnji klub, ili Inter, njegov budući klub. 
"Mnogo se govorilo o tome. Ja sam ga samo pogledao i shvatio da ne sumnjam u njega. Verujem mu. Siguran sam da želi da ostavi trag u ovom klubu i da ga navijači po lepom pamte. Isto tako, imaće priliku da novim poslodavcima pokaže da su doveli sjajnog defanzivca na kog će moći u potpunosti da računaju u narednih pet godina", zaključio je Inzagi.  

Foto: Action Images

 

 


tagovi

KalčoSimone InzagiĆiro ImobileStefan De Fraj

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara