"Prva postava Apoela"
"Prva postava Apoela"

Lak plen za Apoel i Apolon

Vreme čitanja: 1min | pon. 18.09.17. | 14:28

Predstavnici Kipra u kontinentalnim takmičenjima večeras od 18 časova igraju poslednja dva meča tamošnjeg četvrtog kola

Prva postava ApoelaMagično osrtvo Kipar predstavlja neku vrstu fudbalske oaze usred Mediterana. Naravno, tu mislimo na zapadni, to jest grčki deo koji već dve decenije ostavlja dubok trag u kontinentalnim takmičenjima. Pre svega tamošnja perjanica Apoel koji danas igra tek drugi meč u tekućoj sezoni iako je u pitanju četvrto kolo tamošnjeg šampionata.

A gigant iz Nikozije od 18 časova dočekuje trenutno trećeplasirani Anortozis. Aktuelni šampion  je uvek favorit, naročito na svom terenu. Iako igraju u Ligi šampiona, igrači nisu umorni, tako da treba očekivati veliku borbu. Na mečevima između ova dva tima Anartozis retko slavi, ali uvek pruža jak otpor, tako da su i nerešeni rezultati, kao i mali broj golova konstanta.

Izabrane vesti

U isto vreme se igraju oba poslednja susreta četvrtog kola, ali će u dubokoj senci na teren u Lemesosu istrčati poslednja dva tima na tabeli, Apolon, koji je takođe odigrao samo jedan meč ove sezone u Kipru 1 i Ermis. Aktuelni učesnik Lige Evrope će imati lagan posao, po svemu sudeći.

RASPORED I REZULTATI 4. KOLA

subota
Etnikos - Olimpijakos 1:2
Pafos - Omonija 2:1
AEK - AEL 1:0

nedelja
Doksa - Nea Salamis 4:1
Alki - Aris 3:3

ponedeljak
18.00 (1,60) Apoel (3,70) Anortozis (5,40)
18.00 (1,22) Apolon (6,25) Ermis (10,0)

(foto: Action Images)


tagovi

APOELApolon LimasolEvropaKiparsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara