""
""

Lisice za Eklstonovog pilota zbog otmice tašte

Vreme čitanja: 1min | uto. 02.08.16. | 15:19

Brazilska policija saopštava da je Horhe da Silva Farija, pilot Eklstonovog helikoptera, lišen slobode zbog otmice i iznude u nedavno okončanoj drami vezanoj za kidnapovanje tašte prvog čoveka F1

Tašta je svakako bitna osoba u životu svakog porodičnog čoveka, ali ukoliko je reč o Berniju Eklstonu njegova je sasvim sigurno postala hit leta zbog afere otmica koja je protutnjala svetom najbržeg cirkusa. Sada se u priči o oslobođenoj gospođi Asperidi Šunk pojavljuje lik pilota Eklstonovog helikoptera koji je u Sao Paolu sa lisicama na rukama priveden pravdi zbog umešanosti u otmicu tašte prvog čoveka Formule 1.

Izabrane vesti

Brazilska policija je saopštila da je Horhe da Silva Farija lišen slobode zajedno sa još trojicom saučesnika zbog dela otmice i iznude koje mu se stavlja na teret.

U policijskom saopštenju stoji da je dotični pilot do 2014. godine održavao je i pilotirao Eklstonovim privatnim helikopterom. Uz to on je bio zadužen i za obavljanje poslova koje je čelnik Formule 1 obavljao na tlu Brazila.

 (FOTO: Action Images)


tagovi

OtmicaFormula 1BrazilBerni Eklston

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara