""
""

Liverpul doveo zamenu za Glena Džonsona i platio je 5.000.000 evra (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 20.06.15. | 15:56

Džo Gomez je u dugoročnim planovima menadžera Brendana Rodžersa

Prelazni rok još nije zvanično počeo (kreće 1. jula), a Liverpul je doveo i četvrto pojačanje. Posle Džejmsa Milnera, Denija Ingsa i Adama Bogdana, na Enfild je stigao dosadašnji igrač Čarltona Džo Gomez i to za obeštećenje od oko 5.000.000 evra.

Gomeš je prethodne sezone debitovao u Čempionšipu, odigravši 24 meča, a po dolasku na jedan od najčuvenijih engleskih stadiona bio je oduševljen.
Ovo je ostvarenje sna. Deluje mi pomalo nadrealno i još uvek nisam svestan svega. Jedva čekam da se priključim timu koji ima veliku istoriju i jedan je od mojih omiljenih timova. Nadam se da ću mnogo naučiti pored vrhunskih igrača koji ovde igraju. Bila je ovo laka odluka“, rekao je Gomez na predstavljanju u svom novom klubu.

Izabrane vesti

Gomez je prošlog meseca napunio 18 godina i član je reprezentacije Engleske do 19 godina. Iako je prethodne sezone uglavnom igrao na poziciji desnog beka, veći deo karijere igrao je u sredini odbrane. Prošlog leta je sa Čarltonom potpisao trogodišnji ugovor, ali je u njemu postojala klauzula po kojoj svako ko ponudi 5.000.000 evra može da pregovara sa momkom iz Katforda.
Uvek ću biti zahvalan Čarltonu. Tamo sam bio od svoje desete godine i bilo je sjajno iskustvo nastupati za taj tim. Uzbuđen sam što ću igrati za Liverpul, ispunio sam jedan san i jedva čekam da počnu pripreme“, rekao je novi fudbaler Liverpula, koji će zameniti Glena Džonsona kome je istekao ugovor.

Gomez je potpisao ugovor na pet godina i od nareden sezone sa Crvenima će pokušati da ostavi znalajniji trag u Premijer ligi, ali i na međunarodnoj sceni, jer će se slavni klub takmičiti i u Ligi Evrope.


tagovi

Premijer ligaLiverpulletnji prelazni rok 2015EvropaEngleskaDžo GomezČempionšip

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara