""
""

Lukićeva drama u Levanteu: Imam problem sa trenerom, hoću nazad u Torino!

Vreme čitanja: 2min | pet. 08.12.17. | 17:15

Srpski vezista žali zbog dolaska na pozajmicu u Španiju

Saši Lukiću ne cvetaju ruže na pozajmici u španskom Levanteu i tvrdi da jedva čeka da se vrati u Torino. On je letos stigao u klub iz predgrađa Valensije ali još nije debitovao za Levante u Primeri.
“Došao sam u Levante samo tri dana pre početka šampionata. Mogao sam da ostanem u Torinu, da igram za mladi tim. Ali, u dogovoru sa upravom odlučili smo da potražimo rešenje na osnovu kojeg bi dobio više prostora za igru. Uostalom, u vezi Torina su već Obi, Akva i Baseli, a stigao je letos i Rinkon“, naveo je Lukić za Korijere di Torino.
Bivši vezista Partizana i mladi reprezentativac Srbije upisao je ove sezone samo jedan nastup za Levante i to u Kupu kralja.
“Kada sam došao u Španiju, znao sam da će mi biti potrebno neko vreme da se adaptiram. Ali, kada je taj period prošao, nisam dobio šansu. Ne znamm šta je razlog, jer ozbiljno radim na treninzima. Nemam dobar odnos sa trenerom Munizom. Nema poverenja u mene. A sada još imam i problem sa povredom.“

Izabrane vesti

Lukić se nada da bi situacija mogla da se promeni u zimskom prelaznom roku.
“Žalim zbog nekih stvari. Trebalo je da ostanem u Torinu. Stalno pratim kako igra ekipa. Znam da su imali dosta problema sa povredama veznih igrača. Da sam ostao, mogao bi da pomognem. Sigurno bi već imao sedam, osam nastupa. A u januaru verujem da postoji šansa da se vratim. Nadam se da ću pričati o tome sa direktorom Petrakijem. Da se ja pitam, vratio bi se u Torino. Volim i klub i grad”, jasan je bio Lukić.

(FOTO: Action Images)


tagovi

LevanteSaša LukićSerija ATorino

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara