"D'Alesandro, Aleks i Nilmar"
"D'Alesandro, Aleks i Nilmar"

Magija bivših Evropljana Nilmara, D’Alesandra i Aleksa za pobedu Internasionala posle dva preokreta (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 05.03.15. | 10:20

Elijas postigao pobedonosni gol Korintijansa slalomom sa polovine terena, ali uz dosta sreće

D'Alesandro, Aleks i NilmarLjubitelji kvalitetnog, uzbudljivog fudbala u Evropi mogu samo da žale što se mečevi Kopa Libertadores igraju tako kasno uveče jer sadržaja ne manjka u elitnom klupskom takmičenju Južne Amerike, a kolo vode poznati igrači, fudbaleri koji igrali na Starom kontinentu.

Internasional ih ima nekoliko u svojim redovima – Aleks, Nilmar i Andres D’Alesandro - i upravo su oni doneli pobedu protiv Emeleka i to posle preokreta 3:2 (1:2). Nekadašnji napadač Viljareala je iskoristio vidovitu loptu preko polovine terena bivšeg reprezentativca Argentine i načeo domaćina u 10. minutu. Gosti su prokrenuli već u prvom poluvremenu, ali Internasional još nije istrošio sve bivše Evropljane.

Izabrane vesti

Na scenu je stupio dugogodišnji kretaor igre moskovskog Spartaka Aleks pošto je u 59. minutu bocnuo loptu preko istrčalog golmana, a na asistenciju Nilmara. U samom finišu meča domaćini su došli do sva tri boda golom Revera.

Korintijans je slavio na gostovanju aktuelnom šampionu takmičenja San Lorencu, a jedan trenutak inspiracije, odnosno sreće, je bio dovoljan da Brazilci uzmu tri boda pošto je Elijas uzeo loptu na sredini terena i na kraju je zakucao u mrežu, ali je imao dosta sreće na putu ka golufsdf.

Kolo Kolo je slavio protiv Atlasa uz dva gola Estebana Paredesa, dok su Kruzeiro i Atletiko Hurakan remizirali bez golova.

KOPA LIBERTADORES:

Kruzeiro – Atletiko Hurakan 0:0

Kolo Kolo – Atlas 2:0 (0:0)
/Paredes pen 68, 90/

Internasional – Emelek 3:2 (1:2)
/Nilmar 10, Aleks 59, Rever 82 – Burbano 22, Mena 45/

San Lorenco – Korintijans 0:1 (0:0)
/Elijas 65/ 

(FOTO: Action images/screenshot)


tagovi

Nilmarmeđunarodni fudbalKorintijansJužna AmerikaInternasionalElijasBrazilArgentinaAndres D'AlesandroAleks

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara