"Luiz Adrijano ne može da veruje"
"Luiz Adrijano ne može da veruje"

Malo je reći da je Spartak užasan, ali Tomas Fibel je još gori (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 23.09.17. | 20:00

Spartak zahvaljujući velikom kiksu bivšeg Zvezdinog štopera izvukao bod u sudaru sa fenjerašem

Luiz Adrijano ne može da verujeŠampionski brodolom Spartaka! Ako su se navijači do sada i nadali da će proraditi ekipa Masima Karere čini se da su sada i najveći optimsti među njima izgubili nadu da će naići nekakva čudnovata prekretnica. Štaviše, Spartak igra sve gore i gore, pa u 11. kolu ruskog prvenstva nije uspeo da savlada ni fenjeraša Anži. Usred Moskve, uprkos penalu za vođstvo od 1:0. Gosti iz Mahačkale su za samo četiri minuta preokrenuli  na 2:1, mada su na kraju morali da se zadovolje bodom sa Atkritje arene, pošto je nakadašnji štoper Crvene zvezde Tomas Fibel častio bratski klub beogradskih crveno-belih.

Otom-potom, da krenemo od početka. A za domaće, počelo je kao u snu. Već u 14. minutu utakmice Pavel Jakovljev je u hokejaškom maniru “oduvao“ Jana Ananidzea, pa je sudija pokazao na belu tačku, a Luiz Adrijano poslao loptu u nebranjeni deo mreže.

Izabrane vesti

Ništa nije slutilo da će se Spartaku ponoviti utakmice protiv Tosna i Maribora u Ligi šampiona, kada su takođe gubili bodove u poslednjim minutima. Anži je bio potpuno bezopasan. Uostalom, to je tim u čijoj startnoj postavi igra i jedan Tomas Fibel, a navijači Crvene zvezde dobro se sećaju o kakvom je igraču reč. Jedva su dočekali da mu vide leđa.

Ali taj i takav Anži uspeo je da za samo četiri minuta preokrene rezultat u svoju korist. Prvo Miral Samardžić da u glavom u 74. minutu probudi demone u domaćem timu. Pa da oni tako obezglavljeni panično krenu u napad ne bi li se izvukli iz problema u koji su sami sebe doveli. Samo da bi već u 78. minutu Anži izvukao kontru pet na jedan?! Eto koliko je Karerin tim izgubio razum. Oleg Dančenko je mogao da bira šta će, prosledio je loptu do Ardlana Kacajeva, a on ju je sproveo u metu.

Jeza na Atkrititje areni. Međutim, jeza i u Dagestanu, jer i navijači Anžija su preko malih ekrana mogli da vide kakva je nagzna mina Tomas Fibel. U drugom minutu sudijske nadoknadi centaršut sa leve strane, Fibel je bio na mestu, ali je samo namestio loptu na nogu Lorenca Melgareha, da bi je ovaj zakucao u mrežu gostiju za konačnih 2:2.

Sledeći izazov biće već mnogo teži. U Moskvu stiže Liverpul.

Rusija 1, 11. kolo:

Subota:

Dinamo Moskva - CSKA Moskva 0:0

Spartak Moskva - Anži 2:2 (1:0)
/Luiz Adriano 14pen, Melgareho 92 - Samardžić 74, Kacajev 78/

Nedelja
13.00: (2,40) Ural (2,95) Tosno (3,40)
15.30: (2,55) Rostov (2,75) Lokomotiva (3,30)
15.30: (2,30) Ufa (2,95) Arsenal Tula (3,60)
18.00: (2,85) Krasnodar (3,10) Zenit (2,60)

Ponedeljak
16.00: (1,65) Amkar (3,45) SKA Habarovsk (6,50)
18.30: (2,45) Akhmat (3,05) Rubin (3,15)

*** kvote su podložne promenama

(FOTO: Action Images)


tagovi

Anži MahačkalaEvropaPremijer ligaRusijaSpartak MoskvaTomas Fibel

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara