""
""

Manćinijev plan je jasan - Utreht mora pasti!

Vreme čitanja: 3min | sre. 16.08.17. | 10:33

MOZZART Bet za čistu dvojku plaća kvotom 1,80. Dvojka, uz bar dva postignuta gola daju kvotu 2,20, dok je granica za najviše dva pogotka na meču 1,85

Jedna šampionska titula, osvojena pre gotovo 60 godina, tri kupa Holandije i jedan Superkup... To je su svi trofeji kojim Utreht može da se pohvali. I ta jedna titula došla je u vreme pre nego što je nastao klub u sadašnjem obliku, spajanjem tri manja tima. U poslednjem pohodu na Evropu Utreht je eliminisan od luksemburškog Diferdanža u plej-ofu, a pobedu u grupnoj fazi nekog kontinentalnog takmičenja nema punih skoro deceniju i po.

Izabrane vesti

Sada, Utreht će morati da zagrize ogroman zalogaj, ukoliko želi plasman u Ligu Evrope. Stiže Zenit iz Sankt Peterburga, osvajač Lige Evrope 2008. godine, koji u takmičenje ulazi sa ambicijom da još jednom zasedne na tron i od jeseni 2018. godine ponovo bude učesnik Lige šampiona.

MOZZART KVOTE

6501: UTREHT - ZENIT SANKT PETERBURG, 18.00

Roberto Manćini je ovog leta već uložio bezmalo 70.000.000 evra, planira da potroši još bar upola toliko kako bi skrojio tim po meri. Zenit je sezonu počeo furiozno i pregazio sve rivale na koje je naleteo, s tim da se sapleo na poslednjem stepeniku, protiv Urala. Što neće predstavljati problem za Zenit, koji će sada imati motiv više da i Utrehtu pokaže kome je mesto u drugorazrednom društvu sada.

Dok se Zenit jačao, Utreht se suočio sa odlaskom ključnih igrača. Sebastijan Haler je pojačao Frankfurt za 8.000.000 evra, Sofijan Amrabat je otišao u Fajenord za 5.000.000 evropskih novčanica. Sada, sve zavisi od toga kakav će dan imati nekadašnji vunderkind Urbi Emanuelson i da li će sve bolji Kiril Desers uspeti da dostigne nivo potreban da bi se srušio tim kakav je Zenit. Opet, tu je i nestašni marokanski plejmejker Zakarija Labjad, koji se dosad više isticao po urađenom van terena, nego na radnom mestu. Ali, navodno je doveo glavu u red i spreman je da pomogne Utrehtu. Već je postigao dva gola u kvalifikacijama za Ligu evrope i postao izvor inspiracije fudbalera holandskog tima.

Mada su ga mnogi osuđivali, Manćini je uspeo brzo da se navikne na uslove ruskog fudbala, ali i da probudi dvojicu uspavanih ratnika Olega Šatova i Aleksandra Kokorina. Sada se sve više priča o nekadašnjem igraču Ahmata iz Groznog Daleru Kuzjajevu, čiji su udarci na raketni pogon postali zaštitni znak. Zato je postao nezamenjiv deo tima Roberta Manćinija.  

Situacija je jasna - Zenit je apsolutni favorit. Ali, dvomeč protiv Bnej Jehude u prethodnoj rundi, a posebno revanš u Sankt Peterburgu, ostao je kao poslednja opomena klubu u koji je Gasprom ponovo uložio silne milione - da svaki trenutak opuštanja može biti drastično kažnjen.

Zato Utreht ima šansu da iznenadi. Ali, ne preteranu. Mi verujemo da bi konačni rezultat mogao da bude 2:0 u korist Zenita. MOZZART Bet za čistu dvojku plaća kvotom 1,80. Dvojka, uz bar dva postignuta gola daju kvotu 2,20, dok je granica za najviše dva pogotka na meču 1,85.

Pa, ko voli, neka izvoli.


UTREHT (4-2-3-1): Jensen – Klajber, Van der Marel, Jansen, Emanuelson – Ajub, Velanas – Van der Strek, Labjad, Kerk – Desers.

Trener: Erik ten Hag.

ZENIT (4-3-3): Lodigin – Terentjev, Ivanović, Mamana, Krišito – Kuzjajev, Paredes, Noboa – Erohin, Kokorin, Driusi.

Trener: Roberto Manćini.

(FOTO: Action Images)


tagovi

EvropaHolandijaLiga EvropeRoberto ManćiniRusijaUtrehtZakarija Labjad

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara