""
""

Marko Vešović nije više igrač Torina

Vreme čitanja: 1min | sub. 08.08.15. | 13:34

Bivši igrač Crvene zvezde nastavlja priču sa Rijekom

Preko Torina i Specije do Rijeke. Crnogorski reprezentativac i bivši igrač Crvene zvezde Marko Vešović raskinuo je saradnju sa Bikovima, potpisao trogodišnju saradnju sa Specijom i potom se vratio na pozajmicu u klub u kojem je proveo proteklu sezonu - hrvatsku Rijeku. 

Izabrane vesti

Vešović je ugovor sa torinskim klubom raskinuo pošto nije uspeo da se nametne u prvom timu, a bio je i višak na listi igrača van Evropske unije, što se u italijanskom fudbalu jako poštuje. 

Ipak, karijeru će nastaviti u Hrvatskoj, gde je na 28 utakmica postigao dva pogotka i ostavio dobar utisak. On će u Rijeci ponovo igrati na pozajmici.
"Marko je igrač koji se već dokazao u Rijeci i kojem neće biti potrebna faza prilagođavanja na klub. Mi smo hteli i ranije da on ostane u Rijeci, ali morali smo da sačekamo kako će tržište reagovati. Iskoristili smo trenutak nakon što je Marko raskinuo ugovor s Torinom i jako smo zadovoljni što smo postigli dogovor oko njegovog dolaska. Takav igrač nam je potreban", rekao je zamenik sportskog direktora Ivan Mance za zvanični klupski sajt.

(FOTO: Action Images)


tagovi

TorinoSerija ARijekaprelazni rok 2015Marko VešovićItalijaHrvatskaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara