Mbape u 90. i golmansko čudo Loris jedva spasili svetskog prvaka bruke protiv Islanda (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 11.10.18. | 23:23

Autsajder vodio u Francuskoja sa 2:0 do 87. minuta

Francuska je bila na kolenima u Genganu protiv Islanda, ali se uz mnogo, mnogo sreće izvukla i na kraju spasila poraza  - 2:2! Island je bio na pragu pobede, vodio 2:0 protiv svetskih prvaka na njihovom terenu do 87. minutu, mogao da vodi i 3:0, ali je na kraju pukao pod pritiskom koji je usledio ulaskom Kilijana Mbapea.

Iako bez nekoliko igrača sa Mundijala, Dešan je ipak izveo strašan tim protiv Islanda. Ali francuske zvezde su izgledale očajno večeras... 

Izabrane vesti

Hrabri Islanđani su poveli posle pola sata igre golom Bjarnasona posle greške koju je napravio Kimpembe. Posle još pola sata igre je bilo 2:0 za goste! Štoper Arnason je posle kornera duplirao prednost.

Mogli su Islanđani i ubedljivije da vode, ali je Ugo Loris pravio čuda na golu. Samo u jednom napadu je četiri puta branio šut Islanđana sa peterca?!

Dešan je reagovao i Francuska je proigrala ulascima Lemara, Mbapea i Pajea. Napadač Pari Sen Žermena je potpuno promenio tok utakmice i počeo da širi paniku po islandskoj odbrani. Ulazio je u šanse, pretrčavao rivale i udahnuo život Francuskoj. U 87. minutu je posle njegovog šuta Ejlofson skrenuo loptu u svoju mrežu.

Igrao se 90. minut kada je Sigtorson glupo igrao rukom u šesnaestercu posle kornera za Francuze i skrivio penal. Mbape je bio siguran sa bele tačke i sprečio je poraz svetskih prvaka.

Francuska je igrala u sastavu: Loris – Pavar, Varan (od 46. Zuma), Kimpembe, Dinj – Nzonzi, Pogba (od 67. Ndombele) – Tovan (od 59. Lemar), Grizman (od 60. Mbape), Dembele (od 67. Paje) – Žiru


tagovi

Kilijan Embapereprezentacija IslandaFudbalska reprezentacija Francuske

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara