Mec se vratio na pobednički put (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 08.10.18. | 23:10

Golom Nžeta iz penala gosti stigli do tri boda

Nekada su Sošo i Mec vodili prvoligaške, pa čak i okršaje koji su odlučivali o plasmanu u evropska takmičenja. Sada je, međutim, neko drugo vreme, pa se bore za bodove u francuskoj drugoj ligi. Mec je kao gost savladao Sošo sa 2:1 u poslednjoj utakmici desetog kola i tako se vratio na lidersku poziciju na tabeli.

Fudbalerima Meca to je bila prva pobeda posle dva vezana poraza, a Sošo je upisao četvrti meč zaredom bez trijumfa u Ligi 2. Zanimljivo je i da je Mecu ovo tek druga pobeda u Monbelijaru od 1998. godine!

Izabrane vesti

Gosti su večeras bili za nijansu opasniji rival i zasluženo su slavili, a strelac pobedonosnog pogotka bio je Opa Nžet iz penala u 78. minutu. Samo dva minuta kasnije praktično su sve dileme bile rešene jer je direktan crveni karton zaradio Mažer Gomes.

U prvom poluvremenu nije bilo pogodaka, a onda je Farid Bulaja u 55. minutu zatresao mrežu Sošoa. Žonatan Rivijer je u 71. minutu postigao autogol i to veoma atraktivan, a domaćin je najavio uzbudljivu završnicu. I dobio ju je, ali ne sa ishodom kakvom su se nadali navijači Sošoa.


tagovi

francuska liga 2

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara