"Fišer"
"Fišer"

Midlzbro doveo napadača Ajaksa, Kopljanici “završavaju” strašnu zamenu! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 27.05.16. | 18:18

Viktor Fišer otišao na Riversajd, Huntelar se vraća kući?

FišerMidlzbro se vratio u Premijer ligu, Midlzbro je već doveo novog igrača. I to napadača! U pitanju je navalni igrač Ajaksa Viktor Fišer koji je potpisao trogodišnji ugovor sa klubom sa Riversajda. Klub sa Ostrva nije objavio o kojoj se sumi radi, ali se spekuliše da je cena iznosila oko 5.000.000 evra.

Fišer je odigrao 111 utakmica za Kopljanike i dao 31 gol. On je ranije, kao što smo pisali, napustio pripreme reprezentacije Danske i otisnuo se put Ostrva kako bi realizovao ovaj transfer što se na kraju i obistinilo.

Izabrane vesti

A, ni Ajaks ne sedi skrštenih ruku. Velika letnja želja Kopljanika je Klas Jan Huntelar. Holanđanin ne odbija mogućnost da na leto promeni klub iako ima godinu dana ugovor sa Šalkeom.

O Huntelaru se već duže vremena govori kao o mogućem pojačanju, a sada je sve podgrejano njegovom poslednjom izjavom kako je odbio veliki novac iz Kine i da bi igrao za Ajaks i za manju platu od ove koju sada prima.

Deluje da bi posle Boroa i Ajaks mogao da dobije veliko pojačanje u napadu ovog leta.

(FOTO: Action images)


tagovi

Viktor FišerPremijer ligameđunarodni fudballetnji prelazni rok 2016Klas Jan HuntelarHolandijaEvropaEredivizijaEngleskaAjaks

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara