""
""

Milan mora da proda dva top fudbalera

Vreme čitanja: 1min | sub. 21.10.17. | 13:00

Ali, pod jednim uslovom...

Izgledalo je kao bajka letos, ali se za par meseci sve pretvorilo u košmar na San Siru. Nema šta, ukoliko se ne plasira u Ligu šampiona sledeće sezone Milan će morati da proda jednog ili dvojicu najskupljih fudbalera kako bi pokrio ogromne gubitke koji mu prete usled fijaska.

Izabrane vesti

Klupski operativac Marko Fasone potvrdio je da je to neminovsnot ukoliko tim koji je "pojačan" sa 11 fudbalera u vrednosti od preko 200.000.000 evra ne postigne željeni rezultat.
"Niko nije mislio da renovirani tim neće imati probleme u sezoni, ali sigurno zaostajemo pet ili šest bodova u odnosu na ono što smo planirali. Cilj je bio da budemo nadomak četvrtog mesta u prvom delu sezone, a onda nešto kasnije ganjamo Ligu šampiona. Imamo vremena da se ispravimo, ali ne smemo više da grešimo", upozorava Fasone.

Milanova letnja kupovina izvedena je zahvaljujući američkim investicijama, a pitanje je i kako će Rosoneri vratiti te pare ako se ne plasiraju u LŠ?
"Ne bih rekao da je kvalifikacija u Ligu šampiona obaveza, ali je fundamentalna u našim planovima. Ukoliko ne uspemo to neće uništiti naš projekat, ali će ga odložiti na godinu dana jer ćemo morati da balansiramo usled nedostatka novca od Lige šampiona prodajom dvojice top fudbalera", objašnjava čelnik Milana.

(FOTO: Action Images)


tagovi

ItalijaMarko FasoneMilanSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara