Milan završio prelazni rok: Jedan potpisao, jedan propao, jedan se vratio

Vreme čitanja: 1min | pet. 31.01.20. | 20:53

Rosoneri ipak nisu ostvarili konačni cilj

Milan je poslednjeg dana prelaznog roka doveo dva pojačanja, ali ne baš onako kako je zamislio.

Ugovor sa Rosonerima je u poslednjim satima pijace potpisao belgijski vezista Aleks Salemakers koji je došao iz Anderlehta. U pitanju je pozajmica koja će na leto biti pretvorena u otkup za 7.000.000 evra. Salemakers ima 20 godina, pokriva pozicije na desnom boku i biće alternativa za Samua Kastiljeha nakon što je Suso otišao u Sevilju. On je prvi Belgijanac u Milanu nakon 37 godina i Erika Geretsa. Jutros je doputovao, prošao lekasrke preglede i u samom finišu prelaznog roka potpisao ugovor.

Izabrane vesti

Po istom receptu je trebalo da dođe i levi bek Entoni Robinson iz Vigana. U pitanju je bila pozajmica sa otkupom za oko 9.000.000 evra. Američki reprezentativac je jutros doputovao u Milano, prošao lekarske preglede i čekao na potpis ugovora kada je Milan zahtevao dodatne fizičke testove. Kako je za te testove bilo potrebno 72 sata da bi se kompletirali, transfer je propao i Robinson se neobavljenog vraća u Englesku.

Milan je ekspresno reagovao i rupu na levom boku nastalu odlaskom Rikarda Rodrigeza popunio sopstvenim igračem Dijegom Laksalom. Urugvajac je opozvan sa pozajmice iz Torina na koju je otišao letos, ali se nije proslavio. Jutros ga je želela i Fiorentina kada joj je propao transfer Domenika Krišita, ali je Milan ipak odlučio da zadrži Laksala kao alternativu Teu Ernandezu na levom beku.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara