"Dražić, Gavrić, Miletić, Malbašić"
"Dražić, Gavrić, Miletić, Malbašić"

Miletić stigao na Karađorđe, Lalatović opet juri Gavrića, čeka se Malbašić, na meti i Dražić, Jovančić...

Vreme čitanja: 1min | uto. 19.01.16. | 10:23

Radno na Karađorđu. Poznati i protivnici na pripremama u Turskoj

Dražić, Gavrić, Miletić, MalbašićMiljan Mrdaković i Aleksandar Stanisavljević su posle šest meseci spakovali kofere, i dalje se ne zna da li će Mirko Ivanić ostati u Vojvodini ili će negde u inostranstvo. Na Karađorđu moraju da reaguju, pa je prema informacijama Sportskog žurnala posle Milana Stepanova, Dejana Melega i Milana Milinkovića dogovoren i dolazak trećeg pojačanja - Nemanje Miletića, doskorašnjeg štopera čačanskog Borca.

Ali to nije sve. Goran Švonja je od ranije na probi, a Vošin koordinator za transfere Mićo Vranješ za Žurnal otkriva i druge detalje o potencijalnim novajlijama.
"Prethodnih dana u Novom Sadu je boravio Filip Malbašić. Želi da igra u crveno-belom dresu, problem je ugovor s nemačkim klubom koji važi još šest meseci. Pokušaćemo da se dogovorimo sa njegovim poslodavcima... Osim njega, rado bismo u našim redovima videli Stefana Dražića (napadač Javora), Nenada Gabrića (krilo Crvene zvezde) i Dušana Jovančića (vezista Borca). Pregovaramo, verujem da ćemo mnogo toga rešiti do polaska u Belek", komentariše Vranješ za Žurnal.

Izabrane vesti

A u Beleku, saopšteno je danas na sajtu novosadskog kluba, šest prijateljskih utakmica. Počevši od ukrajinske Oleksandrije 28. januara, preko Vitorula (31. 1), ekipe Zlate Moravce ( 4. 2), Dinama iz Tbilisija ( 7. 2) i kazahstanskog Tobola ( 8. 2).

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Star Sport)


tagovi

FK VojvodinaSuperligaStefan DražićSrbijaNenad GavrićNemanja MiletićMićo VranješFilip MalbašićDušan Jovančić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara