"Sahin"
"Sahin"

Milionerska bomba: Dortmund vraća Sahina

Vreme čitanja: 1min | pet. 11.01.13. | 19:01

Turski internacionalac se posle dve loše epizode u Real Madridu i Liverpulu vraća u dobro poznatu sredinu

SahinNedelju dana pred nastavak Bundeslige, kako prenosi nemački list Bild, Borusija Dortmund sprema transfer bombu za zimski prelazni rok - turski internacionalac Nuri Sahin vratiće se na mesto gde je do sada proveo najbolje dane svoje karijere.

Sahin je odigrao jednu očajnu sezonu u Real Madridu, gde je stigao leta 2011. godine za 10 miliona evra i odigrao ukupno deset utakmica, i nešto bolju polusezonu u Liverpulu, gde je na ukupno 12 mečeva postigao tri gola, uz isto toliko asistencija. Ipak, na radost svih navijača crno-žutih, Turčin će se vratiti na Vestfalen stadion, gde je gospodario sredinom terena.

U Borusiji iz Dortmunda Sahin je za dve sezone odigrao 76 utakmica i postigao 14 golova, uz 22 asistencije i bio jedan od najzaslužnijih za prvu titulu Borusije posle devet sezona.

Sahinov ugovor sa Real Madridom ističe 2017. godine, a njegova trenutna vrednost procenjuje se na 15 miliona evra.
„Ako Nuri želi da se vrati u Dortmund vrata su mu širom otvorena. Mi smo spremni i samo čekamo njegov pozitivan odgovor“, rekao je sportski direktor Mihael Cork.

S obzirom da je Ivan Perišić otišao u Volfsburg i milione koje je Dortmund zaradio od Lige šampiona, vrlo je moguće očekivati da će 19. januara na meču sa Verderom Sahin ponovo obući crno-žuti dres.

(FOTO: Action images)

 

Izabrane vesti


tagovi

Borusija DortmundEvropaNemackaNuri Sahin

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara