""
""

Milojević: Ponosan sam na igrače, zaslužili smo više…

Vreme čitanja: 2min | čet. 23.07.15. | 20:42

„Čestitam Gabali, nama jednostavno danas nije bio dan“, rekao je Milojević

Trener Čukaričkog Vladan Milojević bio je vidno razočaran zbog eliminacije svog tima u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, ali je poručio da je njegova ekipa zaslužila znatno više u ovom dvomeču sa ekipom Gabale. Da su Brđani večeras ili u prvom meču postigli barem još jedan pogodak, sve bi bilo daleko drugačije u ukupnom učinku.
„Bila je jedna otvorena utakmica, kada sumiramo kako je bilo, ja sam rekao da će se za prolazak odlučivati u 180 minuta igre. Želeli smo da damo taj jedan gol, koji bi utakmici dao potpuno drugačiji tok. Mislim da jednostavno, ako se sve uzme šta se sve dešavalo u dve utakmice, zaslužujemo više od jednog gola. Ono čega smo se pribojavali ostvarilo se, tako smo i primili golove. Zahvaljujući individualnom kvalitetu nijhovih igrača. Sa druge strane, mi nismo iskoristili naše šanse. Kada ne iskoristite toliko šansi na evropskoj utamici, onda su ovakve stvari neminovnost. Rekao sam igračima da sam ponosan kako smo se borili, sreća nam je malo okrenula leđa. Čestitam Gabali, nama jednostavno danas nije bio dan“ rekao je Milojević.

Kvalitet Gabale nikada nije bio sporan.
„Gabala ima pojedince koji imaju individualan kvalitet. Bilo bi glupo izdvojiti nekoga. Što se tiče Zenjova, mislim da su tu u pitanju bile naše greške. Gabala je dobar tim i svi igrači koji su igrali zaslužuju pohvale, ne bih posebno nikoga izdvajao“.

Izabrane vesti

Miojević smatra da je dosta faktora uticalo na konačnog pobednika.
„Gabala je slično igrala obe utakmice. Oni igraju direktan fudbal, mi smo želeli da igramo blizu, da im ne dozvolimo da dođe do izražaja njihov individualan kvalitet, ali nemojte da zaboravite da smo mi u nedelju igrali derbi u prvenstvu Srbije, na temperaturi od oko 40 stepeni celzijusa i u roku od četiri dana, sa sve putom, došli smo da igrao sa Gabalom. I to što smo pokazali neka bude vama na sudu – gde smo mi, a gde Gabala. Mislim da smo trkački u potpunosti parirali rivalu“, zaključio je Milojević.

Trener Gabale Roman Grigorčuk imao je daleko više razloga za zadovoljstvo od Vladana Milojevića. Ukrajnac je uspeo u potpunosti da preporodi ekipu za sedam dana.
„Čukarički je bio bolji u prvoj utakmici, imali smo dosta problema, nismo mogli da odigramo dobar meč, ali današnji je bio mngo bolji. Imali smo problema sa Antonovim i Dodom, ali smo večera pokazali drugačiji karatker i to je odlučilo meč“, rekao je Grigorčuk.


tagovi

Vladan MilojevićStoiljkovićSrbijaLiga EvropeEvropaDragoljub SrnićČukarički

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara