Modro, al’ lepo

Vreme čitanja: 1min | čet. 07.02.19. | 14:44

Lindzi Von nagradila verne fanove sa društvenih mreža

Lindzi Von poslednjeg dana ove sedmice završiće karijeru spustom na Svetskom prvenstvu u Oreu. Najpoznatija skijašica današnjice, ophrvana povredama bila je bukvalno primorana na takvu odluku iako je želela da odveze celu sezonu do kraja.

Navijači u švedskom zimskom centru su već imali priliku da navijaju za nju, i to u superveleslalomu koji je odvežen u utorak. Nažalost, atraktivna Amerikanka nije uspela da završi stazu doživevši težak pad. Na svu sreću, ozbiljnijih posledica nije bilo, osim jačeg udarca glavom zbog kojeg joj je nastao hematom na oku. Hrabra Lindzi, koja inače veliku pažnju obraća na kontakt sa navijačima na društvenim mrežama podelila je na Instagramu nekoliko zanimljivih fotografija nakon super G trke u Oreu. A jedna nam je posebeno skrenula pažnju.

Izabrane vesti

Na njoj Vonova, sa sve oplavljenim okom veselo pokazuje modru, golu guzu njene dobre drugarice i koleginice iz reprezentacije, Loren Ros koja je takođe doživela pad. Naravno, fotka je naopravila pravu histeriju među fanovima. Ali i u našoj redakciji dokazavši tako da je i modro ponekad ujedno i lepo, ma koliko to pogrešno zvučalo. Ne zamerite nam, već navijajte za Lindzi u subotu, pošto više prilika biti neće.

FOTO: instagram.com/lindseyvonn, twitter.com/lindseyvonn


tagovi

Lindzi Vonalpsko skijanjeskijanje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara