"Aleksandar Pantić"
"Aleksandar Pantić"

Muka muku stiže, Zvezdin kvartet dobio raskid ugovora, ide i Dauda?

Vreme čitanja: 1min | sre. 19.06.13. | 21:27

Novosti prenose da su Mijailović, Pantić i braća Srnić slobodni u izboru nove sredine. Mondo da možda ide i napadač iz Nigerije?

Aleksandar PantićNi pola dana da prođe, a da nam iz Ljutice Bogdana ne stigne makar jedna loša vest. Ova se, doduše, mogla i naslutiti, ali je dobila i zvaničnu potvrdu. Kvartet Crvene zvezde – Srđan Mijailović, Aleksandar Pantić i braća Dragoljub i Slavoljub Srnić dobili su raskid ugovora sa crveno-belima.
"U ovim slučajevima dilema, praktično, nije postojala od samog početka. Sve je bilo na strani igrača i jedino je postojala mogućnost dogovora sa čelnicima kluba kako bi se izbegla očekivana odluka Arbitraže. Teoretski, sve bi još možda i moglo da se reši u narednih dan, dva, dogovorom, ipak očigledno je da kod tih igrača Crvene zvezde ne postoji želja za ostankom na Marakani",  kaže generalni sekretar Zajednice Superligaša Miodrag Janković za Večernje novosti.

I tu nije kraj s obzirom da, prema pisanju portal Mondo, postoji dobra šansa da u letnjem prelaznom roku crveno-bele napusti i Abiola Dauda, koji se još nije pridružio ekipi na pripremama, jer čeka švedsko državljanstvo. Koje će mu, između ostalog, olakšati i traženje angažmana u zemljama Evropske unije.

Izabrane vesti

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Abiola DaudaAleksandar PantićFK Crvena zvezdaDragoljub SrnićSlavoljub SrnićSrbijaSrđan MijailovićSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara