"Sesk Fabregas"
"Sesk Fabregas"

Murinju se ovo neće dopasti: Del Boske izbacio Fabregasa sa treninga! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 22.06.14. | 08:51

Sesk verovatno neće biti u sastavu za meč sa Australijom

Sesk FabregasNove nevolje u trening kampu Španije! Posle preranog ispadanja sa Svetskog prvenstva, dva poraza u prva dva kola i očigledno loših igara još uvek aktuelnog šampiona planete, selektor Visente del Boske morao je da se posluži vaspitnim merama kako bi u red doveo svoje igrače.

Naime, na jednom od poslednjih treninga pred susret sa Australijom, Del Boske je sa sesije izbacio Seska Fabregasa, koji je delovao potpuno nezainteresovano i smušeno. Iako je prekaljeni strateg u nekoliko navrata pokušao da dozove pameti iskusnog ofanzivnog vezistu, nije mu pošlo za rukom, posle čega je usledio hladan tuš.

Izabrane vesti

Španski mediji pišu da je Fabregas nezadovoljan tretmanom u prve dve utakmice grupne faze (odigrao svega 12 minuta u susretu sa Holandijom), a novonastala situacija definitivno se neće svideti Žozeu Murinju, koji upravo u 27-godišnjem internacionalcu vidi naslednika za Čelsijevu legendu, Frenka Lamparda.

Sesk će najverovatnije propustiti meč poslednjeg kola grupe B sa Australijom.

Šta mislite, može li Furija na dostojanstven način da se oprosti od Brazila i titule šampiona? Kvota na pobedu Španije je 1,45. Ostale kvote za ovaj meč pogledajte OVDE, a zatim bacite pogled i na naš specijal posvećen Mundijalu.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Žoze MurinjoVisente del BoskeŠpanijaSesk Fabregasreprezentativni fudbalJužna AmerikaBrazil2014EvropaBrazil2014BBrazil

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara