"Gabrijel Kordova Kleo u crno-belom dresu"
"Gabrijel Kordova Kleo u crno-belom dresu"

Nađ: Zvao sam Klea...

Vreme čitanja: 1min | pet. 20.09.13. | 15:12

Astronomska plata u Kini bi, ipak, mogla da predstavlja nepremostiv problem

Gabrijel Kordova Kleo u crno-belom dresuIzjava Gabrijela Kordove Klea da bi se rado vratio u Partizan probudila je nadu u svim navijačima crno-belih, a i u upravi kluba iz Humske, koji ne bi imali ništa protiv da iznenada dobije tako kvalitetnog napadača u svom taboru. Sportski direktor Albert Nađa ispunio je obećano u intervjuu za MOZZART Sport i lično kod Brazilca se raspitao kakve su šanse da se obostrana želja i ostvari?
"Danas sam uspostavio telefonski kontakt sa Gabrijelom Kleom. Čuli smo se povodom naše želje da nas pojača u zimskom prelaznom roku. Potvrdio mi je da mu 1. januara ističe pozajmica Kašivi i da nema nameru da se vraća u Kinu. Svesni smo i mi da je teško dobiti takvog igrača, ali ćemo uraditi sve što je u našoj moći da on na zimu ponovo obuče crno-beli dres", kratko je rekao Nađ za MOZZART.

Međutim, prepreku transferu izvesno će činiti novac, jer Kleo po slovu ugovora sa Gvangžuom zarađuje neuporedivo više što nego bi Partizan mogao da mu ponudi.

Izabrane vesti

Jedini način da se Brazilac vrati u Humsku je da mu propadnu sve ostale mogućnosti i da pristane na značajnu redukciju primanja, ali je to, s obzirom na partije koje je pružao na Dalekom istoku, malo verovatno.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Albert NađKleoFK PartizanSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara