Najngolan je tu! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 24.06.18. | 22:22

Belgijanac sutra potpisuje

Eksplozija oduševljenja među Interovim navijačima, najveće pojačanje je stiglo na potpis ugovora!

Radža Najngolan je večeras doputovao u Milanu, odseo je u hotelu Melija, a ujutro će obaviti lekarske preglede i ako sve prođe kako treba, potpisaće ugovor.

Izabrane vesti

Belgijanca su dočekale desetine Interovih navijača, a on je imao samo kratak komentar:
„Srećan sam, a nadam se da će navijači biti još srećniji kada budem zaigrao“.

Najnoglan je bio najveća želja Lućana Spaletija u ovom prelaznom roku. Pokušavao je da ga dovede i letos, i zimus jer su imali sjajnu saradnju u Romi, ali je rimski klub odolevao. Ipak, Roma je ovog leta donela neočekivanu odluku da je Najnoglan na prodaju. Poznat kao temperamentan momak, izgleda da Belgijanac nije bio miljenik Di Frančeska. Inter je dočekao šansu i posle dugih pregovora, uspeo da postigne sporazum. Roma će dobiti 24.000.000 evra, beka Santona i maldog vezistu Zaniola. Obojica su u ovoj operaciji procenjeni na po 7.000.000 evra, tako da će Najnoglanov transfer zapravo iznositi 38.000.000 evra.
"On je turbina koja je nedostajala Interu. Prija nam činjenica da je izabrao nas kada ga je Roma stavila na prodaju. Ima sve što je potrebno za bitku protiv bilo kojeg rivala. On je pravi Nindža", rekao je trener Spaleti.  

Belgijanac će sutra potpisati ugovor vredan 4.500.000 evra (bonusi uključeni) do 2022. godine. Dakle, igraće praktično za isti novac kao u Romi što znači da finansijski momenat nije bio ključni u odluci da pređe u Inter.

Pre Najnoglana, Inter je doveo argentinskog napadača Lautara Martineza, holandskog štopera Stefana De Fraja i Kvadva Asamou iz Juventusa.

(FOTO: Action images)


tagovi

Radža NajngolanLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara