""
""

Napoliju dovoljno 45 minuta za Kjevo: Gabijadini, pa projektil Hamšika, Sarijev tim sačuvao snagu za Ligu šampiona (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 24.09.16. | 22:44

Lagan posao Napolitanaca pred okršaj sa Benfikom u elitnom klupskom takmičenju - 2:0

Nije dovoljno samo da budeš četvrti na tabeli da bi bio dostojan rival glavnim favoritima za šampionsku titulu. Kjevo večeras na San Paolu nije uspeo pošteno ni da namuči domaći Napoli, kojem je bilo dovoljno 45 minuta kvalitetne igre da obavi čitav posao u šestom kolu Serije A i sačuva snagu sa meč Lige šampiona sa Benfikom na ovom istom stadionu - 2:0 (2:0).

Izabrane vesti

Tačno 23 minuta igre bilo je dovoljno ekipi Mauricija Sarija da pronađe ključ za odbranu rivala. Sve je krenulo od kapitena Hamšika, koji je uposlio Kaljehona na desnom boku, a ovaj našao Gabijadinija na ivici šesnestrca, koji se lepo namestio i levicom matirao Stefana Sorentina.

Samo 16 minuta kasnije sve je bilo rešeno. Insinje je proigrao Hamšika, koji je jednim korakom ušao u šesnaestrac, a onda projektilom i definitvno sasekao krila Letećim magarcima.

Domaćin je u nastavku meča na momente prepuštao blagu terensku inicijativu gostima i tako čuvao snagu, nije bilo pravih izrazitih prilika ni pred jednim, ni pred drugim golom, pa je rezultat ostao nepromenjen.

Napoli je sa tri nova boda ponovo na svega bod zaostatka od Juventusa, dok je Kjevo ostao na četvrtom mestu, ali će tu ostati samo do sutra, kada će moći da ga prestigne nekoliko ekipa.

SERIJA A - 6. KOLO:

Palermo - Juventus 0:1 (0:0)
/Goldaniga 49ag/

Napoli - Kjevo 2:0 (2:0)
/Gabijadini 23, Hamšik 39/

Nedelja:
12.30 Torino – Roma
15.00 Đenova – Peskara
15.00 Inter – Bolonja
15.00 Lacio – Empoli
15.00 Sasuolo – Udineze
20.45 Fjorentina - Milan

Ponedeljak:
19.00 Krotone – Atalanta
21.00 Kaljari - Sampdorija

(FOTO: Action images)


tagovi

Serija ANapoliMauricio SariMarek HamšikManolo GabijadiniKjevoItalijaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara