""
""

Navijači mogu mirno da spavaju: Atletiko odbio 400.000.000 evra i kupio Simeoneov ostanak u klubu!

Vreme čitanja: 1min | pon. 06.06.16. | 17:42

Stasti među pristalicama madridskog velikana uzburkala je izjava Dijega Simeonea nakon finala Lige šampiona da će mu biti potrebno vremena da razmisli o svojoj budućnosti, ali prvi čovek kluba spušta loptu

Predsednik Atletiko Madrida Enrike Serezo potrudio se da smiri strasti među navijačima Jorgandžija, nakon mogućnosti da napusti Visente Kalderon ovog leta. Stasti među pristalicama madridskog velikana uzburkala je izjava Dijega Simeonea nakon finala Lige šampiona da će mu biti potrebno vremena da razmisli o svojoj budućnosti, ali više nema razloga za strah.

Izabrane vesti

Kako piše Marka, Serezo je ispunio najvažniji uslov šefa struke. Atletiko je odbio oko 400.000.000 evra za četvoricu najboljih igrača Jana Oblaka, Dijega Godina, Antoana Grizman i Njigeza Saula i tako kupio Simeoneov ostanak u klubu.
"Navijači mogu mirno da spavaju. Njegov ugovor ovde važi još četiri godine", poručio je predsednik Atletika.

Atletiko je poražen u finalu Lige šampiona od Real Madrida, dok je u šampionskoj trci sa Realom i Barselonom u španskoj Primeri posustao kolo pre kraja. Ipak, teško da se može pričati o nekoj lošoj sezoni za Jorgandžije.

(FOTO: Action images)


tagovi

ŠpanijaPrimeraEvropaEnrike SerezoAtletiko Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara