""
""

Nekadašnji vunderkind Barselone uništio Saragosu i Srbina Ranka Popovića: Las Palmas posle 13 godina ponovo u Primeri! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 21.06.15. | 21:01

Ekipa sa Kanarskih ostrva stigla u finišu do trijumfa od 2:0 i poništila kapital Saragose iz prvog meča

Gori Las Palmas, gore Kanarska ostrva. Tamošnji fudbalski klub posle 13 godina čekanja se vratio u Primeru. I to na kakav način. Posle izgubljene bitke u Saragosi (1:3), Las Palmas je uspeo da dobije rat i poništi kapital ekipe srpskog stručnjaka Ranka Popovića.

Tokom celog dana trajala je prava fijesta u Las Palmasu. Žurka u režiji navijača tog kluba nagoveštavala je da će Saragosu sačekati pakao na tribinama stadiona na Kanarskim ostrvima.

Izabrane vesti

Tako je bilo. Nošeni hukom sa tribinama igrači Las Palmasa su igrali jednu od najboljih utakmica u sezoni. Posle sjajne akcije kompletnog veznog reda Roke Mesa je preciznim udarcem postigao vodeći gol. Igrao se 33.minut, bio je to nagoveštaj Saragosinog kraha.

Gosti su se opredeli da defanzivom čuvaju prednost iz prvog meča. I pogrešili su. U životu ih je ostavljao  sjajnim intervencijama  golman Bono. Pritiskao je Las Palmas sa svih strana i konačno dočekao da dođe do gola vrednog plasmana u Primeru. Srbina Popovića i Saragosu uništila je nekadašnja nada Barselone Serhio Arauho. Pomenuti golman Saragose Bono je loše procenio jednu dugačku loptu, dozvolio je nekom od domaćih igrača da mu je skine sa ruku, usledilo je nekoliko dodavanja i egzekucija Arauha.

Bio je to emotivan trenutak za sve na stadionu. Ali i za igrače Saragose koji su uplakani napustili poprište bitke.


tagovi

ŠpanijaSaragosaRanko PopovićPrimeraEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara