""
""

NHL: Kanađani dva od tri

Vreme čitanja: 1min | uto. 19.02.13. | 10:34

Montreal i Toronto zabeležili ubedljive pobede, dok je Kalgari poražen u Feniksu

 

Izabrane vesti

U četiri meča odigrana meča sinoćnjeg programa u NHL, po dve pobede za kanadske i američke timove. Montreal i Toronto su zabeležili lagane pobede od po 3:0, dok je Anahajm skinuo skalp Kolumbusu, a Feniks Kalgariju.

Toronto je na gostujućem terenu savladao Florida Panterse. Gost je poveo krajem prve trećine preko Kesela. Sredinom drugog perioda igre na 2:0 je povećao Kadri, da bi konačnih 3:0 postavio MekArtur.

Istim rezultatom Montreal je na svom terenu savladao Karolinu. Sve golove domaćin je postigao u poslednjoj trećini utakmice, a strelci su bili Prust, Plekanek i Pakioreti.

Feniks je bio ubedljiv protiv Kalgarija. Domaćin je slavio 4:0, a čak tri gola su postigli u poslednjoj trećini. Poveli su u prvoj preko Jandla, a potom su u trećoj pogađali Bedker, Vermet i Tores.  

U najzanimljivijem duelu večeri, Anahajm je slavio protiv Kolumbusa. Gosti su poveli na samom startu, a strelac je bio Prospal. Preokrenuo je domaćin golovima Holanda i Geclafa, a u drugih 20 minuta nije bilo golova. U poslednjoj trećini Peri je povisio na 3:1, da bi Brasard samo smanjio rezultat osam minuta pre kraja. 

NHL

Montreal – Karloina 3:0 (0:0, 0:0, 3:0)     
Florida – Toronto 0:3 (0:1, 0:2, 0:0)          
Feniks – Kalgari 4:0 (1:0, 0:0, 3:0)              
Anahajm – Kolumbus 3:2 (2:1, 0:0, 1:1)  


tagovi

hokejKalgari FlejmsKanadaMontreal KanadiensNHLToronto Mejpl Lifs

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara