"Čabi Alonso doneo sreću Brodarcu"
"Čabi Alonso doneo sreću Brodarcu"

Nije šala - Brodarac na Mančester junajted!

Vreme čitanja: 2min | pon. 11.12.17. | 14:55

Euforija na Starom sajmištu

Čabi Alonso doneo sreću BrodarcuNeko bi rekao: čudni su putevi gospodnji. I zaista, da vam je neko pre dve ili tri godine rekao da ćete pročitati vest sa naslovom "Brodarac protiv Mančester junajteda", teško da bi mu poverovali. Ali upravo to će se desiti 6. ili 7. februara u plej-ofu Lige šampiona za mlade. Na Starom sajmištu gostovaće baš Junajted!

Podsetimo, Brodarac je kao šampion Srbije takmičenje u evropskoj eliti počeo nokaut utakmicama izraelskim Makabijem i gruzijskim Saburtalom. Prve je prošao zahvaljujući pobedi u gostima od 1:0, Gruzine je otpisao postigavši veći broj golova na strani. Što će reći da Brodarac nije bolećiv kad napusti Beograd, ali ovaj put će se igrati samo jedna utakmica. I to na domaćem terenu. Takvo je pravilo. Svi klubovi koji su zauzeli drugo mesto u grupnoj fazi takmčenja - a tamo igraju omladinski pogoni klubova koji i na seniorskom nivou igraju Ligu šampiona - biće gosti u plej ofu.

Izabrane vesti

Mančester junajted je igrao u Grupi A, dva puta savladao moskovski CSKA, jednom dobio, a jednom izgubio od Bazela i dva puta igrao nerešeno sa Benfikom. Sve skupa je osvojio 11 bodova, koliko i Bazel, koji je na kraju kao prvoplasirani prošao direktno u četvrtfinale.

Tamo su već i Bajern, Čelsi, Barselona, Liverpul, Mančester Siti, Porto i Totenhem, a pridružiće im se još osam pobednika baraža.

Parovi su:

Molde - Monako
Inter - Spartak Moskva
Ajaks - Pari Sen Žermen
Salcburg - Sporting Lisabon
BRODARAC- Mančester junajted
Željezničar - Atletiko Madrid
Nitra - Fajenord
Krasnodar - Real Madrid


tagovi

BrodaracLiga šampionaLiga šampiona za mladeSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara