""
""

Nikolić: Neca Mihajlović skinuo teret! Dalek put pred nama

Vreme čitanja: 2min | sre. 10.08.16. | 20:52

„Penal je prelomio utakmicu“, smatra šef struke Javora Miloš Veselinović

Pobedi i Partizan. Prvi put ove sezone. Dovoljno za mir u ekipi. Ne i za Bog zna kakve pohvale Marka Nikolića.

Šef stručnog štaba crno-belih, razumljivo, zadovoljan je rezultatom iz Ivanjice (2:0), kao i partijom debitanta Nemanje Miletića, koji se u sjajnom izdanju pokazao na mestu levog beka.
Ne samo Nemanja, ceo tim je položio ispiti“, konstatovao je Nikolić posle meča sa Javorom.

Izabrane vesti

Što se tiče igre, tu još dosta detalja mora da se popravi.
Igrali smo dosta bolje i organizovanije nego protiv Vojvodine. Pogotovo u kontroli igre protivnika, čuvali smo loptu i imali šanse, ali, da budem iskren, daleko smo od nivao na kome bi Partizan trebalo da bude“.

Trijumf nad Javorom crno-belima znači u psihološkom smislu.
Veoma važno što smo dali dva gola. Veoma bvažno i za Nemanju Mihajlovića. Njega smo zato i odredili da puca penal. Bio je jedan igrač do tog detalja, potpuno drugi do kraja meča. Skinuo je jedan teret. Pobeda svima prija, međutim, dalek put je pred nama“, realan je Marko Nikolić.

Njegov kolega na klupi Javora, Miloš Veselinović ne može da bude zadovoljan ni igrom ni rezultatom, pa je njegov sastav pretrpeo prvi poraz u sezoni.
Pokazali smo malo, dozvolili Partizanu da uđe u ritam koji nismo uspeli da prekinemo i da prebacimo igru u našu korist. Imali smo pri rezultatu 0:1 šanse da se vratimo, ali je penal prelomio utakmicu. Posle toga nismo mogli da se vratimo“, konstatovao je Veselinović.

(FOTO: Star sport)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanNemanja MihajlovićMiloš VeselinovićMarko Nikolić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara