""
""

Nikolić: Neću iznositi prljav veš, ali nisam ovo zaslužio

Vreme čitanja: 2min | uto. 12.12.17. | 22:10

"Nisam mogao da dovedem sve mlade koje sam želeo, jer su ih uzeli drugi klubovi. Ne "talim se" sa menadžerima i ne sastavljaju mi oni tim"

Miroslav Muta Nikolić više nije trener Partizana. Njegovu ulogu će gotovo izvesno preuzeti Nenad Čanak koji je ove sezone bio u Spartaku iz Subotice.

Partizan smenio Mutu Nikolića!

Izabrane vesti

Nikolić je u izjavi za Blic objasnio kako trenutno stoje stvari. Tvrdi da "ovo nije zaslužio", te da nije bio dobro prihvaćen od publike.
"Tiho sam došao, tiho ću i da odem. Neću iznositi prljav veš, kako mnogi misle", rekao je Nikolić za Blic.

A onda je nastavio...
"Mislim da nisam sve ovo zaslužio. Dogovor od letos, kada sam potpisao na tri godine, bio je da polako sa mladim igračima i budžetom koji je tada bio oko 300.000 evra, pravimo tim za budućnost. Nisam mogao da dovedem sve mlade koje sam želeo, jer su ih uzeli drugi klubovi. Ne "talim se" sa menadžerima i ne sastavljaju mi oni tim. Imao sam devet igrača koji ne da nisu igrali Evropu, već ni ABA ligu. Marko Čakarević i Novica Veličković su tu od starijih, sa tim da Veličković nije mogao da igra dve utakmice nedeljno. Vanja Marinković i Mihajlo Andrić su bili do skoro rezervne opcije".

Sada već bivši trener Partizana kaže da ga publika nije prihvatila.
"Kada sam dolazio, mnogi nisu hteli u ovakav Partizan. Neke kolege su mi govorile "šta će ti to", da te tera publika, da te vređaju posle poraza. Nisam se plašio izazova, radio sam pošteno, iako su se pokrivali mojim imenom kada sam došao, još sam potpisao ugovor na tri godine. Nisam dao da mi se meša neko u posao, menadžeri posebno, niti sam se bavio drugim stvarima, sem svojim poslom. Publika me nije prihvatila, nije bilo razumevanja i strpljenja. Partizanu želim sve najbolje", kaže Muta.

Nenad Čanak bi trebalo da preuzme kormilo Partizana već u četvrtak. On je već bio na treningu Partizana sa članovima Uprave kluba tako da to deluje kao praktično završena stvar.

(FOTO: Star sport)

 

tagovi

EvropaJadranska ligaMiroslav Muta NikolićFK PartizanSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara