"Kei Nišikori"
"Kei Nišikori"

Nišikori se povukao, Gaske protiv Dimitrova u trećem kolu

Vreme čitanja: 1min | sre. 01.07.15. | 15:01

Dalje prošli i Tomić, Gofin, Radvanjska, Vandenhege

Kei NišikoriJapanski teniser Kej Nišikori povukao se danas sa Vimbldona zbog povrede lista, prenela je agencija AFP. Nišikori je trebalo da gra protiv Kolumbijca Santjaga Hiralda za mesto među 32. Dvadesetpetogodišnji Nišikori je prošlog meseca u Haleu, takođe zbog povrede, morao da preda meč polufinala.

Japancu je u ponedeljak u prvom kolu turnira bilo potrebno pet setova da savlada Italijana Simonea Bolelija. Na kraju je platio skup danak.
"Povreda se pogoršala u petom setu, bolelo je baš jako", rekao je Nišikori i dodao da ga i danas list boli dok hoda, tako da je odlučio da ne igra.

Izabrane vesti

Inače, u prvim današnjim mečevima na Vimbldonu dobili smo i prvi par trećeg kola muškog singla. Rišar Gaske je savladao Kenija de Šepera sa 6:0, 6:3, 6:3 i zakazao megdan sa Grigorom Dimitrovom, koji je bio bolji od Stiva Džonsona – 7:6 (8), 6:2, 7:6 (2). Bernard Tomić je savladao Pjer-Uga Erbera sa 7:6 (3), 6:4, 7:5 (5), dok je David Gofin eliminisao Lijama Broudija sa 7:6 (3), 6:1, 6:1.

U ženskom singlu Koko Vandenhege je izašla na kraj sa Karolinom Pliskovom i slavila sa 7:5 (5), 6:4, dok je Samanta Stosur preslišala Ursulu Radvanjsku sa 6:3, 6:4.

Srpski teniseri Viktor Troicki i Dušan Lajović nisu uspeli da se plasiraju u drugo kolo Vimbldona u igri dublova, pošto su izgubili od Kanađanina Danijela Nestora i Indijca Leandera Paesa sa 6:3, 6:4, 7:5.

(FOTO: Action Images)


tagovi

VimbldonRišar GaskeKei NišikoriGrigor Dimitrov

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara