"Radost fudbalera Njujorka"
"Radost fudbalera Njujorka"

Njujork deli lekcije: Prvo pao Čelsi, pa onda Benfika! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 27.07.15. | 09:38

Posle engleskog i portuglaski šampion pao u okršaju sa Amerikancima

Radost fudbalera Njujorka

Benfika je zabeležila i treći poraz na Internacionalnom kupu šampiona, a posle PSŽ-a i Fjorentine meru im je uzeo i Njujork Red Bul koji ih je savladao sa 2:1.

Izabrane vesti

U ekipi šampiona Portugalije našao se i srpski reprezentativac Filip Đuričić koji je u 46. minutu zamenio Adela Tarabta, dok Ljubomir Fejsa nije ulazio u igru. Benfika je lepo otvorila meč, a već u sedmom minutu Pici je doveo Orlove u vođstvo. Portugalac je odigrao lep dupli pas sa Karselom, nakon koga je rutinski matirao Roblesa za 1:0.

Ipak, američki MLS ligaš nije se predao, a do poluvremena je uspeo da izjednači. Bredli Rajt Filips je iskoristio neshvatljivi kiks kapitena Benfike Luizaoa i poklon za izjednačenje 1:1, kojim se otišlo na odmor. U nastavku je Njujork opet bio bolji, a najlepši trenutak na meču desio se u 56. minutu kada je Majk Grela, nekadašnji napadač Lidsa, fantastičnim udarcem sa 18 metara matirao Edersona i doneo trijumf svom timu.

Ovim trijumfom tim iz Njujorka je pokazao da pobeda nad Čelsijem (4:2) pre nekoliko dana nije bila slučajnost, pa se sa deset bodova šepuri na čelu Severnoameričke tabele Internacionalnog Kupa šampiona ispred Mančester Junajteda (devet bodova).

(FOTO: printskrin You Tube)


tagovi

Njujork Red BulInternacionalni kup šampionaBenfika

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara