""
""

Novak protiv stare “mušterije“ Marija u polufinalu! Britanac srušio Ferera na Rolan Garosu

Vreme čitanja: 1min | sre. 03.06.15. | 19:38

Poslednji put Đoković i Mari su igrali ove godine na mastersu u Majamiju, kada je srpski teniser slavio sa 2:1 u setovima. Inače, Đoković iza sebe ima sedam vezanih pobeda nad Marijem

Britanac Endi Mari zakazao je duel sa Novakom Đokovićem u polufinalu Rolan Garosa. Mari je u četvrtfinalu savladao Španca Davida Ferera sa 7:6 (4), 6:2, 5:7, 6:1 i treći put u karijeri došao do plasmana među četiri najbolja na pariskoj šljaci.

Izabrane vesti

Meč na terenu Suzan Lenglen trajao je tri sata i 16 minuta, a Mari je pokazao da je u ovom trenutku bolji teniser od Španca.

Posebno dominantan Britanac je bio u drugom setu, dok je u prvom i trećem Ferer pokazivao kakve-takve znake života. To, međutim, nije bilo dovoljno da se izbegne ubedljiv poraz.

Marija u polufinalu očekuje duel sa Đokovićem, to će im biti 27. međusobni okršaj. Srpski teniser u ovom trenutku vodi sa ubedljivih 18-8.

Poslednji put Đoković i Mari su igrali ove godine na mastersu u Majamiju, kada je srpski teniser slavio sa 2:1 u setovima. Inače, Đoković iza sebe ima sedam vezanih pobeda nad Marijem.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Velika BritanijaŠpanijaRolan GarosNovak ĐokovićEvropaEndi MariDavid Ferer

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara