"Pastore i Kavani"
"Pastore i Kavani"

Nove nevolje u pariskom raju: Kavani i Pastore danima kasnili, kapiten Silva je ljut

Vreme čitanja: 2min | čet. 11.01.18. | 11:03

Urugvajca ipak Parižani neće smeti da kazne. Argentinac ide

Pastore i KavaniPara ima koliko hoćeš, ali mira nikako, pa francuski mediji danas pišu o novim trzavicama u Pari Sen Žermenu. Ovoga puta nije Nejmar u centru pažnje, već Edinson Kavani i Havijer Pastore, koji su debelo zakasnili na povratak sa novogodišnjih praznika.

Kavani dva dana, Pastore čak pet! Mada on bar ima opravdanje, jer želi da po svaku cenu napusti Park prinčeva, pa nije nemoguće da je ovo njegov način da pokuša da primora Upravu da snizi zahteve i dozvoli mu da ode. Do sada, najviše se pisalo o Pastoreovom odlasku u Inter.

Izabrane vesti

Kad je u pitanju Kavani njegovi zastupnici i dalje tvrde da se uredno javio klubu da će zbog privatnih obaveza kasniti, ali se čini da time samo pokušavaju da umire javnost. Sportski direktor Antero Enrike ne krije da je ljut, a ni kapiten Tijago Silva nije bio blag posle kup pobede nad Amijenom (2:0).
Ovo su vrlo važni trenuci za klub, a ovo što su Kavani i Pastore uradili nije dobro za ekipu. Trebalo je dobro da razmisle pre no što su ovako postupili“, direktan je bio Silva, koji je bio prilično otvoren i kada je rekao da je Pastore zvanično zatražio dozvolu da ode iz kluba.

Parižani bi bili više nego srećni da se rastanu, ali može im se da čekaju pravu ponudu. Pošto su istresli onolike pare za Nejmara i Kilijana Mbapea sada očekuju od svih klubova da budu razmetljivi kao i oni. Pastore je svestan da bi baš on mogao da bude najveća žrtva takvog ponašanja Svetaca, pa je rešio da stvari preuzme u svoje ruke. Sasvim je moguće da će biti i finansijski kažnjen.

Kavani sigurno neće. Prošle sezone je bio najbolji strelac tima. Ove sezone je ponovo najefikasniji. Odlično funkcioniše u kombinaciji sa Nejmarom i Kilijanom Mbapeom. A nije baš u dobrom raspoloženju poslednjih meseci i ne valja ga ljutiti. Ipak, Unaj Emeri ga ni pet dana po dolasku na pripreme nije pustio da trenira sa ostatkom ekipe.

Ubrzo hoće, nema sumnje u to, ovo je samo da pokaže da i on ima granicu strpljenja.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Edinson KavaniEvropaFrancuskaHavijer PastoreLiga 1Pari Sen Žermen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara