""
""

Obradović: Savest mi je mirna!

Vreme čitanja: 2min | sre. 17.12.14. | 10:48

„Uopšte se ne uklapam u priču o nameštanju utakmice između Saragose i Levantea. Istražitelji su me samo pitali da li sam video i čuo nešto"

Bivši levi bek Partizana Ivan Obradović našao se na listi osumnjičenih lica za nameštanje meča španskog prvenstva između Saragose i Levantea odigranog u maju 2011. godine. Taj proces i dalje i dalje traje, ali aktuleni član Mehelena u razgovoru za Sport je poručio da mu je savest mirna.
Sad su svi osmunjičeni, pa i oni koji ni pod razno ne mogu da budu upleteni. A pošto ste, verovatno, prevashodno zainteresovani za moju sudbinu, reću ću osnovne stvari: uopšte se ne uklapam u priču o nameštanju utakmice, zato sam potpuno miran, distanciran od svega, imam važnija posla", rekao je Obradović.

Priznao je iskusni defanzivac da je bio na razgovoru kod nadležnih organa.
Pre dva-tri meseca pozvan sam, poput svih igrača, koji su, u meču sa Levanteom, bili u protkolu, da se izjasnim u Madridu, istražitelji su me pitali da li sam nešto video i čuo... Na tome se završilo, vratio sam se u Belgiju, advokat me iz Španije obaveštava o izveštajima u štampi..."

Izabrane vesti

Teško su Obradoviću pali naslovi u štampi, ali tvrdi da mu je savest mirna
Sto odsto! Ne zaboravite da mi je Saragosa, dva meseca posle duela sa Levanteom, uzela licencu! Da sam učestvovao u nečemu nečasnom, sigurno bih sebi obezbedio drugačiji tretman. Podsećam, takođe, da se predsednik nije menjao, i dalje je Agapito Iglesijas komandovao klubom. Sad nešto i o treneru Agireu: bio je iskren kada mi je saopštio da nisam u prvom planu, odmah je servirao angažovanje dvojice Meksikanaca, ostao sam u Saragosi da radim, da se borim za novu šansu, koja je usledila kada je, u januaru 2012. godine, Manolo Himenez preuzeo kormilo. Pa, sad procenite ulogu Ivana Obradovića", zaključio je levi bek Mehelena.

(Foto Star Sport)


tagovi

EvropaIvan ObradovićLevanteMehelenPrimeraSaragosaŠpanijaSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara