Nemanja Radoja u duelu s Polom Pogbom
Nemanja Radoja u duelu s Polom Pogbom

Obrt: Radoji novi ugovor od Selte?

Vreme čitanja: 1min | uto. 24.07.18. | 19:49

Sada izgleda da ostaje

Dobio je produženi odmor kako bi rešio pitanje dalje karijere i dogovorio transfer u novi klub, ali sada izgleda da je Nemanja Radoja najbliži ostanku u Selti!

Srpski vezista se juče priključio pripremama Selte za novu sezonu, nekoliko dana pošto su to učinili Joni i Serhi, koji su se nalazili u istoj situaciji kao i Radoja.

Izabrane vesti

Srbin ne samo što je ponovo u trenažnom procesu sa klubom koji je bio spreman da ga se odrekne ovog leta i dao mu odrešene ruke da potraži novu sredinu, već bi u narednim danima trebalo da produži ugovor! Potpuni zaokret i neočekivani rasplet, pošto je do juče praktično izgledalo da će Radoja karijeru nastaviti u Betisu, mada je još nekoliko klubova bilo zainteresovano.

Radoja se tako, praktično, vratio mesecima unazad, na tačku kada je sa svojim agentima i klubom pregovarao uslove novog ugovora. Trenutno je ta opcija potpuno otvorena, ali su pred klubom i Radojom razgovori čiji bi ishod trebalo da bude poznat uskoro.

Radoja je u Selti od leta 2014. godine, kada je stigao iz Vojvodine za oko milion evra.  Od tada je odigrao 115 utakmica u Primeri, uz još 19 mečeva u Kupu kralja i još 14 susreta u Ligi Evrope.

Foto: Action Images


tagovi

Nemanja RadojaLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara