"Filip Đorđević"
"Filip Đorđević"

Đorđević: Srbi i Albanci mogu da jedu za istim stolom

Vreme čitanja: 1min | čet. 09.10.14. | 11:12

Napadač Orlova u Laciju igra sa dvojicom albanskih fudbalera

Filip ĐorđevićSrpsku reprezentaciju u narednih nekoliko dana očekuju dva duela u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine, prvo sa Jermenijom, a onda i kod kuće sa Albanijom.

Iako fudbaleri skoro uvek govore kako se razmišlja samo o prvom predstojećem meču, napadač Lacija Filip Đorđević je priznao da je sa njegovim klupskim saigračima iz Albanije Etritom Berišom i Lorikom Canom već pričao o susretu 14. oktobra.
„Peckamo se, ali oni su momci na mestu i sigurno neće biti zle krvi između nas. Često smo na pripremama sedeli zajedno i tada smo govorili kako Srbi i Albanci mogu da jedu za istim stolom. Igraće svako za svoju ekipu i daće sve od sebe za pobedu, pa nek slavi ko bude bolji“, rekao je Đorđević za Kurir.

Izabrane vesti

Naš reprezentativac se osvrnuo i na meč sa Jermenijom 11. oktobra u kojem naš protvinik neće moći da računa na najboljeg igrača Henrika Mhitarijana.
„Dobro je što neće biti Mhitarijana u njihovom timu, ali u Jermeniji nas očekuje težak meč sa ekipoma koja je u prošlom ciklusu pobedila Dansku, a u nekim ranijim kvalifikacijma znala je dosta da namuči velike ekipe“, rekao je igrač Lacija. 

(FOTO: Starsport)


tagovi

AlbanijaEtrit BerišaEvropaFilip ĐorđevićLacioLorik Canareprezentativni fudbalSerija ASrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara