""
""

Ovaj dečko je genije! Nagelsman opet istamburao Bajern, Ančeloti nije znao šta ga je snašlo (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 09.09.17. | 20:33

Hof u derbiju lagano tukao šampiona, pa sada deli prvo mesto sa Dortmundom i Hanoverom

Uzeli su im dvojicu ponajboljih igrača tokom leta (Zulea i Rudija) i opet nisu uspeli da ih pobede! Maleni Hofenhajm još jednom je uzeo meru velikom Bajernu, a Julijan Naglesman, potvrdivši da je u najmanju ruku najtalentovaniji nemački stručnjak, ako ne i evropski, naterao Karla Ačelotija da se dobro zamisli i ispretura malo po mislima kako bi se setio ko ga je i kada poslednji put tako mučio kao junoša kog već mesecima najavljuju kao njegovog naslednika.

Izabrane vesti

Hofenhajm - Bajern, u derbiju trećeg kola Bundeslige - 2:0. U nemačkom šampionatu već posle tri runde više nema ekipa s maksimalnim učinkom.  

I zaista je teško setiti se ko je od trenera pre Nagelsmana uspeo da tri puta zaredom nadigra velikog Karleta. Doduše, u njihovom prvom odmeravanju snaga, u Minhenu (novembar 2016) Bavarci su izvukli remi, da bi evo sada ponovo pali na stadionu simpatičnog Hofa, posle onog minimalca u aprilu ove godine. 

Hofenhajm je očitao lekciju Bajernu po istim principima po kojima i slavni minhenski klub deli lekcije poslednjih pet-šest godina. Ptitisak na sve linije protivnika, visoko podignuta odbrana, agresija od prvog do poslednjeg minuta. Na sve to Bajern nije imao odgovor, a ne možemo da ne konstatujemo kako je i sam Ančeloti pokvario svoje šanse da ovede izbegne poraz kada je na klupi ostavio Riberija i Robena, pored već povređenog Alabe. S tako kombinovanim sastavom kasnije ni debitant Hames Rodigez nije mogao da pomogne šampionu...



Hof je prvi gol postigao zahvaljujući nepažnji Matsa Humelsa koji nije obratio pažnju na svog igrača posle jednog ubacivanja sa strane iz auta. Dok se on lagano vraćao na svoju poziciju s boka, Mark Ut smestio je loptu iza leđa Manuela Nojera. Igrao se 27. minut.

Holanđanin Ut junak je ove velike pobede Hofenhajma. On je postigao i drugi gol početkom drugog poluvremena na lepo dodasvanje Zubera.

Bajern je tek tada ubacio u petu, ali bilo je kasno. Nagelsman ume da napdne zver kakva je ova iz Bavarske, međutim, zna i te kako i da postavi štit kada ta ljuta zvet krene da mu odrubi glavu. 

Sav arsenal Levandovskog i društva ostao je štitu mladog genijalca. 

Kapa dole, Julijane!

BUNDESLIGA - 3. KOLO

Petak:
Hamburger - Lajpcig 0:2 (0:0)
/Keita 67, Verner 75/

Subota:
Frajburg - Dortmund 0:0 

Volfsburg - Hanover 1:1 (0:0)
/Didavi 52 - Harnik 75/

Augzburg - Keln 3:0 (2:0)
/Finbogason 22, 32pen, 90+4/

Majnc - Leverkuzen 3:1 (1:1)
/Muto 45, Dialo 57, Serdar 71 - Kor 22/

Menhengladbah - Ajntraht 0:1 (0:1)
/Boateng 13/ 

Hofenhajm - Bajern 2:0 (1:0)
/Ut 27, 51/

Nedelja:
15.30: (2,00) Herta (3,45) Verder (3,80)
18.00: (1,75) Šalke (3,60) Štutgart (4,90)

Tabela:


tagovi

Bajern MinhenBundesligaEvropaKarlo AnćelotiNemacka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara