""
""

Parker se izjadao Škotima: Zvezda je najgore iskustvo u karijeri, navijači im vode klub, svi ih se boje

Vreme čitanja: 2min | pon. 24.08.15. | 16:37

„Ništa ne može da se meri s pritiskom koji igrači osećaju u Beogradu. U Aberdinu mi makar neće zviždati i tražiti mi da napustim zemlju. Eto koliko su oni u Srbiji ekstremni“, rekao je reprezentativac Antigve i Barbude

Izgleda da je Džošui Parkeru pao kamen sa srca posle odlaska iz Crvene zvezde. Nekoliko dana po prelasaku u Aberdin na pozajmicu, reprezentativac Antigve i Barbude je otvorio dušu za škotske medije i otkrio da je igranje u Zvezdi bilo najgore iskustvo u karijeri.
„Ne znate šta je to stroga publika dok ne odete u Beograd. Ništa ne može da se meri sa pritiskom koji igrači osećaju u Beogradu. Oseti se na treneru i čelnicima da se plaše navijača. Pod ogromnim su pritiskom navijača koji skoro da upravljaju klubom“, rekao je Parker.

Izabrane vesti

Parker kaže da je sve naopako krenulo od meča sa Kairatom...
„Igrali smo u Beogradu proitiv Kairata i bio sam među najboljim igračima na terenu, ali momak iz jednih novina koji me ne voli je napisao 'Parker ne bi smeo da igra za Crvenu zvezdu'.  U sledećoj utakmici mi je ceo stadion zviždao. Oko 40.000 ljudi mi je zviždalo! To je bilo najgore iskustvo u mojoj karijeri. Ali kada jednom prođete nešto takvo, onda ste kasnije spremni na sve. To vam garantujem milion odsto.“

On je presrećan što se rešio epizode u Crvenoj zvezdi i što može bez pritiska da igra u Aberdinu.
„Kada sam došao u Aberdin osetio sam se opet slobodnim. Kao da sam započeo novi život. Znam da će i ovde navijači reći da sam bio loš ako ne igram dobro. Ali mi makar neće zviždati i tražiti mi da napustim zemlju. Eto koliko su oni u Srbiji ekstremni“. 

(FOTO: Star sport)


tagovi

SuperligaSrbijaŠkotskameđunarodni fudbalDžošua ParkerFK Crvena zvezdaAberdin

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara