""
""

Partizan gleda u budućnost: Velikoj nadi srpske košarke ponuđen profesionalni ugovor!

Vreme čitanja: 1min | čet. 21.04.16. | 19:40

"Naša želja je da Miloš Glišić ostane kao jedan od najperspektivnijih juniora u zemlji. Biće mu ponuđen ugovor, rok da odgovori je u narednih 15 dana", rekao je Dragan Todorić.

Partizan je danas i zvanično potvrdio da neće odustati od učešća u Evrokupu, ali to nije jedina pozitivna vest za pristalice crno-belih u današnjem danu. Rukovodstvo kluba iz Humske, odlučilo je da ponudi profesionalni ugovor supertalentovanom Milošu Glišiću, koji je baš danas postao punoletan.

Izabrane vesti

To je u razgovoru za Žurnal potvrdio sportski direktor Partizana Dragan Todorić.
"Biće mu ponuđen profesionalni ugovor. Propisi su takvi da je klub dužan da mu ponudi potpisivanje prvog profesionalnog ugovora. Zna se šta potom sleduje, da li će on prihvatiti li ne. Naša želja je da ostane kao jedan od najperspektivnijih juniora u zemlji. Ponavljam, biće mu ponuđen ugovor, rok da odgovori je u narednih 15 dana", rekao je Todorić.

Glišić je uz Zvezdinog „vunderkinda“ Borišu Simanića jedan od najtalentovanijih juniora u sprskoj košarci, a to su potvrdili i na nedavnom prestižnom turniru „Albert Švarcer“ u Manhajmu, gde su bili dominantni.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SrbijaFK PartizanMiloš GlišićJadranska liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara