""
""

Partizan: Mičel? Ma jok, bre!

Vreme čitanja: 1min | uto. 03.01.17. | 19:27

"Nema ništa od toga", tvrdi Dragan Todorić, a Grobari se ipak smeškaju i prisećaju nekih sličnih situacija...

Sportski direktor Partizana Dragan Todorić kategorički je odbacio mogućnost da Toni Mičel pojača crno-bele! Pojedini beogradski mediji pisali su danas o nekadašnjoj želji Crvene zvezde kao mogućem novom licu u timu Aleksandra Džikića, ali sva je prilika da od toga neće biti ništa. 

Štaviše, Todorić je bio prilično iznenađen posle poziva MOZZART Sporta, iz čega može da se zaključi da 27-godišnji bek šuter iz Hapoel Elijata čak nije bio ni u planovima crno-belih...
"Ma jok, bre, nema ništa od toga! To nije istina", kratko je Todorić demantovao interesovanje Partizana za iskusnog Amerikanca.  

Izabrane vesti

Ko je Toni Mičel?

E sad, pitanje je kako će ovaj demanti shvatiti navijači najtrofejnijeg košarkaškog kluba na ovim prostorima, pošto jako dobro znaju da je Dragan Todorić u bliskoj i daljoj prošlosti često umeo da "odbaci" dolaske mnogih igrača koji će kasnije obući crno-beli dres. U poslednje vreme, to se doduše nije događalo...

Bilo kako bilo, sutra ujutru imaćete priliku da na stranicama našeg portala čitate opširan intervju sa sportskim direktorom Partizana u kome je, između ostalog, govorio i o mogućnosti da u redove srpskog viceprvaka u skorije vreme stigne neko pojačanje.


tagovi

Toni MičelSrbijaFK PartizanJadranska ligaDragan TodorićABA liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara