""
""

Partizanova pijaca: Markinjosu 300.000 evra plata, Kleo opet odbio, Čuka objavila rat za Rendulića

Vreme čitanja: 2min | pet. 12.06.15. | 09:57

Prelazni rok u Humskoj ne ide po planovima rukovodstva, sve više negativnih odgovora stiže na adresu srpskog šampiona

Partizanovi planovi u prelaznom roku se zasad ne odvijaju baš onako kako su zamislili u rukovodstvu srpskog šampiona. Klub iz Humske će morati mnogo da menja tim ovog leta, a iz dana u dan sve više negativnih odgovora stiže na adresu crno-belih.

Izabrane vesti

Srpski šampion je ostao kratkih rukava u trci za portugalskog štopera Brandaa, nije uspeo da dovede ni Nikolu Stojiljkovića koji se preselio u Kinu, a poziv da se vrati u Humsku je odbio i nekadašnji miljenik navijača Kleo.

Brazilski napadač je kontaktiran od strane Partizana sa pozivom da se vrati, ali nije bio zainteresovan za ono što mu je ponuđeno i odgovorio je da ima drugačije planove. On ima još šest meseci ugovora sa Atletiko Paranenseom sa kojim trenutno drži prvu poziciju u brazilskom šampionatu. Ipak, Atletiko u poslednje vreme na poziciji centarfora forsira mladog i talentovanog Valtera, tako da Kleu najverovatnije neće biti ponuđen novi ugovor, a prema informacijama Sporta njegovi planovi su vezani za selidbu u Aziju gde je nekada igrao za kineski Gvangžu.

Ipak, Partizan bi mogao da dobije pojačanje iz Brazila pošto je Kleov zemljak Markinjos u pregovorima sa srpskim šampionom. Partizan je Brazilcu ponudio godišnju platu od 300.000 evra, a igrač Santosa bi došao na pozajmicu ako pristane. On je i za Santos igrao kao pozajmljen fudbaler Al Nasra.

Šampion Srbije hoće i Zorana Rendulića kojem je istekao ugovor sa Čukaričkim i kojem je poslata ponuda za dvogodišnji ugovor. Međutim, sada i Čukarički ima planove da opet potpiše Rendulića. Osvajač kupa je ponudio iskusnom štoperu takođe dvogodišnji ugovor sa sličnim finansijskim uslovima, tako da je na Renduliću da izabere gde će.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Zoran RendulićSuperligaSrbijaFK PartizanKleoGabrijel MarkinjosČukarički

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara