""
""

Partizanu izmakla dva pojačanja: Arapi i Poljaci ponudili više!

Vreme čitanja: 2min | pon. 30.05.16. | 18:51

Ništa od tandema novajlija u Humskoj

Partizan je pregovarao sa jednim Rumunom, ponuđen mu je bio i drugi, ali na kraju nijedan od njih neće završiti u Humskoj. Mihaj Raduc će karijeru nastaviti u Poljskoj, a Ćiprijan Marika u Kataru.

Izabrane vesti

Rumunski mediji pišu da su bivši reprezentativci ove zemlje već odabrali destinacije. Raduc će potpisati za Leh iz Poiznanja, a iskusni napadač Marika će karijeru nastaviti u Kataru.

Raduc je slobodan igrač pošto mu je na kraju sezone istekao ugovor sa Pandurijem. Nije bio zadovoljan u Panduriju gde je zarađivao 9.000 evra mesečno i odlučio je da ne produži saradnju. Partizan mu je ponudio saradnju na dve i po godine sa mesečnom platom od 20.000 evra i bonusom za potpis ugovora što je na početku odbio, ali je potom promenio mišljenje i razmotrio ponudu crno-belih. Međutim, zainteresovali su se Leh iz Poznanja, te neki grčki i kiparki klubovi.

Na kraju su Poljaci bili najkonkretniji i najizdašniji, pa rumunski mediji najavljuju da će Raduc biti promovisan u Poznanju kao pojačanje čim se vrati sa odmora. Iako Leh neće igrati u Evropi naredne sezone, klub iz Poznanja pravi tim za titulu koji bi prekinuo Legijinu dominaciju i rumunski vezista će doći kao jedan od ključnih igrača za realizaciju tog cilja.

Što se tiče Marike, situacija sa njim je mnogo jasnija. On je prvo ponuđen Partizanu od strane menadžera, ali mu crno-beli nisu ponudili odgovarajuće finansijske uslove i on se okrenuo drugom rešenju. Marika je dobio ponudu iz Katara i prelomio da karijeru nastavi na Bliskom istoku. Nije poznato koji je klub u pitanju, ali rumunski mediji navode da je prvoligaš. Moguće je da je u pitanju Al Sailija u kojoj već igra rumunski reprezntativac Dragoš Grigore.

(FOTO: Action images)


tagovi

SuperligaSteauaSrbijaRumunijaFK PartizanPanduriMihaj RaducLiga 1Leh PoznanjĆiprijan Marika

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara