Komentari na vest

Zvezda kao prošle godine: Pripreme na Zlatiboru, mečevi u Sankt Peterburgu

G

Gost Djape@zvazdan

pre 16 dana

@zvezdan – druže zvazdane, ti verovatno ne možeš da ukapiraš o čemu se radi! Neko koristi moj nik i piše u moje ime, iz svoje glave! Ali, dobro, svako ima pravo da piše i misli što hoće. Mene možeš prepoznati u onoj rečenici “daj Boze da sto pre propadnu”, jer ne volim ništa što me podseća na druga Tita, na komunjare i njihove današnje sledbenike, kojima su puna usta demokratije!
U

Ujna Zitka

pre 17 dana

Samo Rusija moj bajo i daleko cemo dogurati. Ako je onaj trenercic pokidao i uzeo taj prestizni Pariz kup, sta li ce tek pedantni strucnjak da im radi? Ostali timovi bolje i da ne dolaze.
G

Gost Djape

pre 17 dana

@Zitko, znas li ti da vam je smenjen trener. Idi bre na vase vesti pa tamo pametuj, ovo je ozbiljna ekipa, i ovde se prica o pripremama za sledecu godinu, a vi i neznate da li ce te preziveti do sledece godine. Znaci tamo imas da diskutujes o mnogo vise tema negoovde.
M

MNM

pre 17 dana

Mmmm obozavam kad miljenica ima tretman kao prava dama, sluskinja svakom rezimu i rezimska ku+++ca. Mora da se neguje to udbasko cedo.
G

Gost Djape

pre 17 dana

Boli znam, bolelo je i nas pa ste nam se smejali, mi se vama ne smejemo, nego nam je zao sto propadate i to brzo. Daj boze da propadnete sto pre da se ne patite mnogo, i ovako vas odrzavaju na infuziji sudije, Fss, i ostala bratija.
z

zvazdan

pre 17 dana

crni Djape, istovremeno pises, = da ti je ZAO sto propadaju i daj Boze da sto pre propadnu= sta se ovo desava...
G

Gost Djape

pre 16 dana

@zvezdan - To ti se prijatelju zove sarkazam, ali ok mozda jednom ukapiras.
Б

Бошко Ђуровски

pre 17 dana

запратите ме на Инстаграму