""
""

Pavoleti je igrač Napolija, ali zašto nema potpisa?

Vreme čitanja: 2min | sub. 24.12.16. | 16:25

Povreda iskusnog napadača i nedostatak novca odlažu do daljnjeg transfer fudbalera koji se oprostio od Đenove

Sve je dogovoreno, čeka se još samo zvanična potvrda i fotografisanje pod Vezuvom. Leonardo Pavoleti trebalo bi sa prvim danima Nove godine da se konačno preseli iz Đenove u Napoli u transferu vrednom 18.000.000 evra (15.000.000 + bonus 3.000.000) pa da završimo sa tom sagom. Igrač je dogovorio saradnju do 2021. godine, a primaće 1.900.000 evra po sezoni.

Izabrane vesti

Nisu to bili laki pregovori, pogotovo što je Đenova dugo pružala otpor, ali je hrvatski trener Ivan Jurić poručio da je svestan uskoro ostaje bez iskusnog napadača.
„Pavoleti je već odlučio da ode. Ukoliko istraje u nameri želimo mu svako dobro i nadamo se da ćemo naći adekvatnu zamenu za njega. Ali samo ako procenimo da nam je zamena potrebna jer je Đovani Simeone pokazao da je igrač za Đenovu i da napreduje svakog dana“, istakao je Jurić.

Ono što koči transfer Pavoletija trenutno je povreda mišića, zbog koje ne igra u Đenovi, pa italijanski mediji pišu da se zbog te činjenice okleva i sa lekarskim pregledom. Istina, zapelo je mali i s parama jer Napoli traži novac kako bi mogao da isplati obeštećenje za napadača Grifona.

Lova će verovatno stići od prodaje Manola Gabijadinija u Everton. Italijanski mediji ovog popodneva javljaju da je dogovor na pomolu i da se povremeni italijanski  reprezentativac seli na Gudison Park. Eto, letos su dugo pregovarali pa se transfer na Ostrvo na kraju izjalovio, ali ovoga puta izgleda da je Engleska suđena sjajnom krilnom fudbaleru Napolitanaca.

(FOTO: Action Images)  


tagovi

TransferiSerija APremijer ligaNapoliManolo GabijadiniLeonardo PavoletiItalijaEvertonEngleskaĐenova

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara